Menü Bezárás

A kvóta elleni küzdelemben Magyarország polgárai csak a kormányra és a Fidesz-KDNP-re számíthatnak

Az elmúlt másfél évben az EU nem volt képes arra, hogy megtalálja a helyes és hatékony választ a közösség történetének legsúlyosabb válságára, a tömeges népvándorlásra. Ebben a helyzetben a magyar kormány nagyon komoly erőfeszítéseket tett, hogy Magyarországot megvédje a kvótától, ám az EU-ban mind a mai napig nem adták fel, hogy lenyomják Magyarország torkán is a kötelező betelepítési kvótát.

A válság kezdete óta az országra nagy nyomás nehezedett; ennek elhárításában a legnagyobb segítséget az jelentette, hogy az október 2-ai népszavazáson létrejött egy új egység Magyarországért, hiszen 3,3 millió ember egységesen támogatta a Kormány álláspontját a kényszerbetelepítés ellen.

fidesz-kdnp-logo-01Ugyanakkor az is egyértelművé vált, hogy a kötelező betelítési kvóta elleni küzdelemben Magyarország polgárai csak a kormányra és a kormánypártokra számíthatnak. Van egy felelős kormány és van egy felelőtlen ellenzék. Vannak, akik támogatják az illegális bevándorlást Magyarországon. Nincs különbség az egyes ellenzéki pártok között: az MSZP, a Jobbik, a DK és az LMP ugyanúgy viselkedik, amikor Magyarországot meg kell védeni: nem az ország, hanem a saját vélt érdekük szerint cselekednek. Ezeknek a pártoknak fontosabb a saját hatalmi érdekük, mint az ország védelme. A szavazás bebizonyította, hogy az ellenzéki pártok a hatalom megszerzéséért bármire képesek.

A Jobbik és az MSZP is hazudott, becsapták az embereket: korábban ugyanis mindkét párt a törvénymódosítás támogatásáról nyilatkozott. Szégyen, hogy a Jobbik, amelyik magát nemzeti pártnak tartja, hátat fordított az országnak és a saját szavazóinak! A Jobbik ezzel egy platformra került Gyurcsánnyal és a bukott baloldallal, akik 2004-ben árulták el a nemzetet.

Magyarország érdeke és Magyarország védelme csak a kormánynak és a kormánypártoknak fontos. A kormány és a kormánypártok a továbbiakban is mindent el fognak követni, hogy érvényesítsék a magyar emberek akaratát és megvédjék az országot a migránsok betelepítésétől.

______________________________________

Az alaptörvény-módosítás összekötése a letelepedési kötvénnyel teljesen indokolatlan. A letelepedési kötvény az államháztartás finanszírozásának egyik gazdaságpolitikai eszköze. Mivel Magyarországot felminősítették és a gazdasági helyzet javul, a kötvények felülvizsgálata már azt megelőzően megkezdődött, mint ahogy a Jobbik a témát előhozta volna. A megfelelő időben döntés születik majd arról, hogy továbbra is szükséges-e megtartani ezt az eszközt.

Az alaptörvény módosítása nem játék és nem vicc: amit a Jobbik művel, az egy kutyakomédia: csak a saját politikai, hatalmi érdekeiket nézik, nem az ország érdekét. Ha meg akarták volna szavazni a módosítást, ezt megtehették volna, de felelőtlenül cserbenhagyták az országot és a saját szavazóikat is. A felelősséget ezért viselniük kell.

Kapcsolódó

%d blogger ezt szereti: