Menü Bezárás

A Sátán ellen küzdeni keresztény kötelesség

Ma felszólaltam az Országgyűlés plenáris ülésén napirend előtt Soros-ügyben. Az elhangzott felszólalás itt olvasható:
___________________________________________________________

Elnök úr,
tisztelt Ház!

»Európa ismét reményre lel, ha intézményeinek középpontjában az ember áll. (…) Az „ember” központi szerepének kijelentése a családi légkör megtalálását is jelenti, amelyben mindenki a saját képességei és adottságai szerint hozzájárul a közös otthonhoz. Érdemes szem előtt tartani, hogy Európa egy népekből álló család, és – mint minden jó családban – eltérők az érzékeny pontok, de mindenki az összefogás mértéke szerint képes növekedni. Az Európai Unió különbözőségek egységeként és különbözőségekben való egységként születik.

Következésképpen az egyediségeken nem kell meglepődni, és azt sem szabad gondolni, hogy az egységet az egyformasággal kell fenntartani. (…) Mindenki közösbe adja saját erőforrásait és képességeit. Ma az Európai Uniónak azon érzés újbóli felfedezésére van szüksége, hogy mindenekelőtt személyek és népek „közösségét” jelenti. (…) Az alapító atyák arra az összhangra törekedtek, amelyben az egész jelen van minden egyes részben, a részek pedig – mindegyik a maga jellegzetességével – jelen vannak az egészben.«

Fotó: archív
Amit eddig elmondtam, nem az Európai Parlament néppárti képviselőinek egyikének szavai, nem is valamely konzervatív párt állásfoglalása, még csak nem is saját elmém briliáns szüleménye, hanem abból a beszédből való gondolatok, amelyet március 24-én, az Angyali Üdvözlet ünnepének előestéjén az Európai Unió államainak és központi intézményeinek vezetőihez intézett Ferenc pápa a római szerződések aláírásának 60. évfordulóján. – Ezért kérem kerítésbontásra készülő ellenfeleinket, hogy ne takarózzanak Ferenc pápával!

Ajánlom Soros György és elv-társai figyelmébe, ismételve a lényegi mondanivalót:

– Európa egy népekből álló család;
– Az Európai Unió különbözőségek egységeként és különbözőségekben való egységként születik;
– az egyediségeken nem kell meglepődni, és azt sem szabad gondolni, hogy az egységet az egyformasággal kell fenntartani;
– mindenki közösbe adja saját erőforrásait és képességeit;
– az egész jelen van minden egyes részben, a részek pedig – mindegyik a maga jellegzetességével – jelen vannak az egészben…

Európa tehát – a pápa szerint is – egy nagy család, saját jellegzetességekkel, egyediségekkel, értékekkel. A családfő felelőssége pedig nem az, hogy éjszakára nyitva hagyja a kaput és a bejárati ajtót, majd pedig ha jön a betörők hada, akkor még az ablakokat is kinyissa – végül pedig megelégedetten hirdesse, hogy mennyivel boldogabb és sokszínűbb lett így a család. (Ahogy egy német zöld-politikus hölgy mondta: „Németország kevésbé lenne izgalmas migránsok nélkül.”)

Elnök úr, tisztelt Ház!

Ma már tudjuk, hogy a harmadik fatimai titok szerint – amelyet éppen 100 éve közölt a Szűzanya a három pásztorgyermeknek – a Sátán Egyház elleni legnagyobb és végső támadása a családok elleni támadás lesz. Látjuk ezt már az abortusz, az eutanázia, az egyneműek házassága és a gender-elmélet politikai erőltetése vonatkozásában is. De látjuk a nagy európai család elleni támadásokban is, amikor Soros és elv-társai fel akarják számolni a nemzetek önállóságát és értékeit, felhígítva a keresztény szellemiségű Európát idegen migránsok tízmillióinak kényszeres betelepítésével. A Sátán ellen küzdeni pedig keresztény kötelesség.

Igen, a Sátán támadásáról beszélek, aki egyben a tagadás angyala is. Hiszen lépten-nyomon tagadják, hogy mire készülnek, még akkor is, amikor az már nyilvánvaló: Idegesen bizonygatják: „nincs kvóta””nincs kötelező betelepítés, a Soros terv nem létezik!

A Sátán másfelől a hamis fény hordozója (Luci-fer), hiszen álhumánus módon, emberbaráti köntösben és hasonlóan álszent és hazug jelszavakkal oktatja ki még az Egyházat is emberszeretetből!

Emberellenes bűn ez, és mint ilyen, istenellenes is. Hogy ebből kérnek-e a magyarok, az néhány héten belül nyilvánvaló lesz.
A nemzeti konzultáció kiváló lehetőség arra, hogy véleményt mondjunk a sátáni Soros-tervről elsődlegesen, de egyben arról is, hogy mit gondolunk 1000 éves hazánkról, nemzeti szuverenitásunkról, szabadságunkról és szeretett Európánkról.

Tisztelt Ház!

Szombaton választókerületem központja, Érd körül szervezett rózsafüzér-zarándoklaton vettem részt, ahol – miként a lengyel testvéreink is – hazánkért, a keresztény Európa (ma hiányzó) szabadságáért és a terrorizmus eltűnéséért imádkoztunk a Szűzanyához. Mert – és ezt vallja Szent János Pál és Benedek pápákon kívül számos ördögűző – a rózsafüzér a legerősebb fegyver a gonosz ellen, és képes a történelem megváltoztatására.

Ezt Soros György is meg fogja tapasztalni.

Köszönöm megtisztelő figyelmüket!

Kapcsolódó

%d blogger ezt szereti: