Menü Bezárás

“Álfideszesek” gyűjtenek ajánlószelvényeket Diósdon is!

A Fidesz –KDNP diósdi szervezete közleményében arra kéri a diósdi lakosságot, hogy csak megbízólevéllel és igazolvánnyal rendelkező személyeknek adják oda az ajánlószelvényeiket!

Több esetben előfordult már Diósdon is Fidesz-KDNP-s aktivisták elmondása alapján, hogy mikor felkeresték a szavazópolgárokat, hogy elkérjék az ajánlószelvényeiket, közölték velük, hogy a kopogtatócédulájukat már korábban odaadták egy „fideszes” embernek, akinél nem volt semmilyen „fideszes” megbízólevél, igazolvány.

A diósdi Fidesz-KDNP nevében csak és kizárólag megbízólevéllel és igazolvánnyal rendelkező személyek gyűjtik az ajánlószelvényeket. Ha  kétség merül fel a jelölő szervezet aktivistáival szemben, forduljanak a párt helyi elnökéhez, munkatársaihoz, akik a megbízással rendelkező önkéntesekről az adatvédelmi törvény vonatkozó rendelkezéseinek megfelelően tájékoztatást tudnak adni.  Továbbá felhívjuk mindenki figyelmét, hogy ha valaki jogosulatlanul, más jelölő szervezet nevében kéri el az ajánlószelvényeket, az a választás rendje elleni bűncselekményt is megvalósítja, ami miatt eljárás indulhat ellene.

Albitz Gábor, diósdi Fidesz elnök tel.:+36305339227

Hisnyay Heinzelmann Béla helyi kampánykoordinátor tel.:+36209548435

Kapcsolódó

%d blogger ezt szereti: