Menü Bezárás

Dr. Aradszki András személyesen gyűjti az ajánlószelvényeket!

Péntekig az ország minden postaládába eljuttatták az ajánlószelvényeket. A mi választókerületünkben már hétfőn

Dr. Aradszki András

megkezdődött az ajánlószelvények gyűjtése, de a polgárok többségét e hétvégén fogják felkeresni a Fidesz-KDNP aktivistái.

A Fidesz-KDNP ismételten felhívja mindenki figyelmét, hogy Érden, Százhalombattán, és Diósdon, a Fidesz-KDNP nevében csak és kizárólag megbízólevéllel és igazolvánnyal rendelkező személyek gyűjtik az ajánlószelvényeket.

A héten több alkalommal, és a hétvégén mindkét napon Dr. Aradszki András, Pest megye 8. számú választókerületének országgyűlési képviselőjelöltje több helyszínen is személyesen gyűjti majd az ajánlószelvényeket.

Pénteken, Diósdon segítette a helyi önkéntesek munkáját. A felkeresett támogatói, miközben átadták kopogtatócéduláikat, a terveiről, és a várható esélyekről is kérdezték az országgyűlési képviselőjelöltet. Több hasznos információ is szóba került. Fontos, hogy a választás időpontjában érvényes legyen a választók személyi okmánya. Amennyiben lejárt az érvényessége, sajnos nem lesz mód az urnákhoz járulni. E honlapon is jelezhetik igényüket mindazok, akiknek április 11-én mozgóurnára lenne szükségük. Igényüket minden esetben továbbítani fogjuk az illetékeseknek.

A Fidesz-KDNP szövetség és Dr. Aradszki András országgyűlési képviselőjelölt támogatói nem csak a Fidesz megbízólevéllel rendelkező gyűjtőknek adhatják oda ajánlószelvényeiket, hanem eljuttathatják azokat az érdi, százhalombattai helyi irodákba, a helyi kampányvezetőknek, ill. telefonon jelezhetik Diósdon Hisnyay Heinzelmann Bélának (+36209548435), támogatásukat. Aktivistáink így egy előre egyeztetett időpontban otthonukban is felkereshetik Önöket!

Kapcsolódó

%d blogger ezt szereti: