Menü Bezárás

Fórum


 Név *
 E-mail
 Gravatar E-mail [?]
 Weboldal
 Üzenet *
* Kötelezõ mezoõ

(137)
1 2 3 4 5 6 7
>
(137) Borbély Gyula
0
email

Tisztelt Államtitkár Úr !

Vallásos keresztény magyarként és KDNP-FIDESZ szimpatizánsként szeretném az Ön figyelmét felhívni az alábbi veszélyre !

Megbukott a rezsicsökkentés !!MERT
A VEZETÉKES GÁZ-nak nincs fűtőértéke TELE NYOMJÁK LEVEGŐVEL és a levegő pörgeti a gázórát !!

Bizonyíték erre a saját házam!
2013 októberében költöztem egy régi száraz családi házba, amit teljesen felújítottam.

Új hőszigetelt nyílászárókkal 10 cm-es külső hőszigetelő rendszerrel, új Bosch kondenzációs kazánnal, új cső és új radiátorokkal.
2013 október óta 2014 év végéig nem csökkent, hanem
folyamatosan emelkedett a gázfogyasztás
20 C fokos termosztát beállításnál !!

Zalaegerszegen ahonnan írok szinte már mindenki fa tüzelésre kénytelen beállni a levegős gáz miatt

Kérem a fűtőérték folyamatos ellenőrzését

Köszönettel: Borbély Gyula 8900 Zalaegerszeg Báthori u 6.


(136) Aradszki András
0

Mindenkinek köszönöm az újévi jókívánságát,és viszonzom is nagy szeretettel!

(135) Éva
0

Boldog új évet Önnek és mindenkinek!

(134) Schmidek Éva
0

Boldog új évet kívánok Neked és családodnak!
Továbbá minden Magyar embernek ennél még jobb és szebb jövőt, békességet, kitartást, szeretetet, hitet, egymás iránti megértést és megbecsülést mindenkinek!

(133) Kiss Péter
0

Köszönjük, hogy Ön is "befáradt" a munkahelyére! Úgy gondolom NEM erre kapott felhatalmazást!
"A kormánypárti képviselők távolmaradása miatt határozatképtelen volt kedd reggel az Országgyűlés, így a Ház nem tudta elfogadni az ellenzék által az útdíj ügyében kezdeményezett rendkívüli ülés napirendjét."

(132) Kádár Istvánné
0
email

Tiszteletem ! A tüntetők, nem gyújtogattak autókat , nem törtek zúztak semmit , sőt képesek ordítani a bizonytalanság , a hazudások ellen ! Sőt képesek munkahelyet követelni , nem közmunkát !
Sőt , szeretnék , ha a télen a lakásukban vagy az utcán nem fagynának halálra ! Önnek nincsen ilyen gondja , ugye ? Nekem sincs ! De van az : 17-18 fok legyen a lakásban , ne ám 20 -21 fok , mert akkor még több lesz a számla , márpedig segíteni kell a gyerekeimet is , mert 80 ezer nettóból nyakig a szarban vannak ! Magának ezek nem gondok , ilyenkor Adventkor sem !! ??? Nyissa kérem ki a szemét és a lelkét !Csakis igazat mondjon !

(131) Detki Árpád
0
email

T. Képviselő Úr!

Most olvastam hivatalos helyen hogy fizetővé teszik az M7-es autópálya Budapest-Érd szakaszát is. Az érdi autós lakosság közel 40 %-a ezt az utat használja ha Budapestre megy. Azt kérdezem hogy tett-e ez ellen valamit vagy netán helyesli ezt az átgondolatlan intézkedést is? Számomra úgy tűnik hogy direkt el akarják veszíteni a szavazóbázisuk jelentős részét ilyen és hasonló. Az okát még nem látom vagy inkább nem akarom látni. Üdvözlettel

(130) Lehotkay
0

Tárgy: Békességet Magyarországnak!
Nem tudnám megőrizni a szent keresztényi szívemet, ha az alábbi igazítást-észrevételt időben nem továbbítanám. Én csak a mai újságból tudtam meg, hogy már előre utazott - múlt időben írva - egy Pető úr. Ha ezt én tudtam volna, akkor korábban a maga idejében azt is felelősségtudattal jeleznem kellett volna.
Ez az a színes fotó, az úgynevezett "Táncbavivős" kép fölötti cikkben olvasható.
Biztosan jelentéktelen ez így és kérem ne haragudjon, ha úgy tűnik, hogy bosszantottam volna vele, csak korrekcióztam.
Mi tagadás úgymond jazz nyelven "egykutya" mind akár fémről, akár fehérről, akár feketéről van szó, vagy létezhet keveréke is.
Mint ahogy Önnek is mutattam legutoljára "pepitanyakkendőt" másikképen egy úron, itt pedig éppen a középső úron látható.
Az igen különös, hogy: feltétle figyelem: pontosan egybeesik viszont - ugye ahogy együtt nézegettük a jó magyar balatonfűzfői papíripari naptárban:
az e hétvégi holdacskarajz és a jövő hétvégi holdacskarajt ( de ugye mi szent keresztények nem veszünk részt idegenistenes ünnepségeken!) Egy hetes tőlünk igen precízen kiszámolós időszakkal
Érdekesség még az is, hogy például a Krisztu király ünnepétől számolva a MÁGIKUS számközeli.
A SZentjóisten áldja

Egy szent jó magyar kerstény, de nem fickó

(129) Szűcs István
0
email

Ezek szerint ez a fórum kimerül a névnapi jókívánságok közlésében.
Hát akkor előre is minden kedves fórumozónak kívánok nagyon boldog névnapokat 2014.-ben is...

(128) Vincze dezsőné danica
0
url  email

A gyerekvédelemben készülődő negatív változásokról, visszarendeződésről, ennek megakadályozásáról jó lenne beszélgetnünk. Danica

(127) Kőrösi Zoltán
0
email

Tisztelt Képviselő úr!
Eddig azt hittem, hogy a fórum - már csak a nevéből adódóan is - egy olyan műfaj, ahol a felvetett kérdésekre válaszolnak is; a témáról vita alakul ki, melynek során érveket sorakoztatnak fel pro és kontra, esetleg mások is bekapcsolódnak ebbe a vitába. Tévedtem, mivel a kérdések felvetése óta két hónap telt el, és Ön még csak válaszra sem méltatott. Persze meg tudom érteni, hiszen rengeteg a munkája: számos parlamenti bizottságban látott és lát el elnöki, alelnöki vagy tagsági feladatokat és még a MOL-ban is helyt kell állnia potm 450.000.- Ft/hó bruttóért. Csak ez az összeg közel 10-szerese annak, amiből három társa szerint meg lehet élni! Akkor most leírom, hogy mi a véleményem a három éves kormányzásukról, benne az Ön munkásságáról. Kizárólag jobbító szándékkal teszem (Hadházi doktor után szabadon), mert ha nem ismernek meg más véleményeket is, még azt hiszik, hogy minden tökéletes, minden szép, minden a legnagyobb rendben van.

Tisztelt Képviselő úr!
Nagy tisztelettel kérdezem, hogy a körzetében élő választópolgárok, vagy a pártszövetségének érdekeit képviseli-e a Parlamentben? A kettő ugyanis nem ugyanaz, még ha az emberek hatalmazták is fel Önöket 2010-ben. Gyanítom, hogy inkább a pártszövetségét képviseli, különben pl. nem szavazta volna meg olyan hetyke Igen-nel a Választási eljárási törvényt. Képzelje, a választó körzetben Önön kívül nem találkoztam olyan emberrel, aki egyetértett volna az előzetes feliratkozás (Regisztráció) intézményével! Az pedig nem Önön múlott, hogy az Alkotmánybíróság végül elmeszelte. De nézzük tovább az Ön parlamenti ténykedését. Jogász létére a szavazatát adta több visszamenőleges hatályú törvényhez. Ezzel Ön a pártszövetség érdekeit a törvényesség fölé helyezte! Ezek után nyugodtan visszaadhatja a jogi diplomáját, mert az egyetemen biztosan nem ezt tanították!
Elnézve a parlamenti bizottságokban, televíziós vitaműsorokban való szereplését, sajnálattal állapítom meg, hogy a szolidaritás, együttérzés és megértés a társadalom széles rétegeinek reménytelen helyzete iránt még csak nyomokban sem fedezhető fel Önben. Tevékeny részese volt pl. a munkavállalók érdekeit mélységesen sértő új Munka Törvénykönyve megalkotásának. Azért az elég pikáns, hogy éppen Ön tartotta a beszédet a városi ünnepségen a munka /értsd: munkavállalók/ ünnepén! Számomra azonban az a legelborzasztóbb, hogy megnyilatkozásai éppen olyan pökhendiek, cinikusak és arrogánsak, mint a pártszövetségének többi tagjáé. Hiába, "aki korpa közé keveredik, megeszik a disznók" - tartja a mondás. Soha nem hittem volna, hogy a hatalom és a pénz így meg tud változtatni embereket! Hallottam, amikor egyik parlamenti felszólalásában a Magyari tervvel kapcsolatosan "alákérdezett" az államtitkárának. Mit mondjak, gusztustalan és szánalmas viselkedés ez az én erkölcsi normáim szerint.

Képviselő úr!
Ön a KDNP tagja és ahogy elnézem a politizálásukat, azt mondom, hogy ha Jézus újra itt lenne közöttünk és véletlenül betévedne a Parlamentbe, Ön könnyen a kufárok sorsára juthatna álszent és ájtatos párttársaival együtt! Elő kéne venni újra a Bibliát és ismét átvenni, hogy mire tanított Jézus a Hegyi Beszédben, vagy más alkalmakkor. De legfőképpen a Szentírásból a Tízparancsolatot kellene átismételniük újra meg újra, mert Önök olyan távol állnak a kereszténységtől, mint Makó Jeruzsálemtől; a demokráciát illetően pedig még annál is messzebb!
Nyilvános városi szereplésein tökéletesen felmondja a leckét. Szó szerint ismétli el a belügyminiszter szavait, amikor az ominózus hóhelyzetről beszél, vagy a frakcióvezetőjükét a rezsicsökkentésről. A gyalázatos trafik törvényről biztosan a Miniszterelnökséget vezető államtitkár szavait fogja megismételni, hibátlanul. Ez így jobb, mint a magnetofon. Azért legyen nagyon figyelmes, le ne maradjon egy brossurával, mert a múlt heti beszéd csak abban az időben érvényes! De Ön mit gondol ezekről az ügyekről, továbbá a helyi gazdákat kisemmiző földbérleti szerződésekről, vagy arról, hogy gyilkost küldenek székházuk "védelmére", és hogy asszonyverő, hazudozó is van a soraik között? Biztos vagyok benne, hogy egyetért "kormányunk és pártunk" kommunikációjával, mert ez a pénz és a hatalom ára. E két dolog pedig annyira elvakította Önöket, hogy már nem képesek érzékelni, hogy lassan egy egész ország tiltakozik önkényes, a maguk alkotta
törvényeket is áthágó intézkedéseik ellen. Mondja, tényleg ekkora nagy a hatalma a pénznek? Talán Ön, vagy kedves hozzátartozója is nyert pár négyszögöl termőföldet a földpályázaton? Esetleg egy kisebb trafikot is?

Képviselő úr!
Mikor szólalt fel a Parlamentben a választó körzetében élők érdekében? Vagy ott minden rendben van, nincs semmi probléma? Ezt Ön sem gondolhatja komolyan. Elmondhatná például, hogy az épületek, építmények után Érden adózni kell, nem is keveset. Az adó mértékét épp most emelték 10%-al, csakúgy, mint a szemétszállítás díját. Szólhatna nekik, hogy a mi körzetünkben a bankok kivétel nélkül áthárítják a tranzakciós díjakat a lakosokra. Beszámolhatna arról, hogy a mi városunkban is telefonos elégedettségi felmérést végeznek - az Önkormányzat megbízásából -, és arra is kíváncsiak, hogy kit választanék polgármesternek és melyik pártra szavaznék, ha most lennének a választások. Ezek ugyebár különleges, személyes adatok, de sebaj, a jó hírem az, hogy a kérdésben az öt polgármester jelölt között az Ön neve is szerepel! Aztán arról is beszámolhatna, hogy jól halad a csatornaépítés Érden, bár az utak emiatt átmenetileg - a mi környékünkön bő egy éve - még gyalogosan is alig járhatóak, nem beszélve az irdatlan porról.

Képviselő úr!
Találjanak még ki olyan központi bevételi forrásokat, mint pl. a bankok, a közmű és közüzemi szolgáltatások megadóztatása, amelyek nem a lakosságot terhelik (á, dehogy!), és majdcsak összeroppan a nép a minden irányból növekvő terhek súlya alatt!
Osszák meg még jobban az országot. Szítsák csak tovább a feszültséget az emberek között. Tartsák őket az eddiginél is nagyobb félelemben, építsenek stadionokat nekik, mint a rómaiak - bár a "panem et circenses"-ből eddig csak a cirkusz látszik. Betonozzák be a hatalmukat évtizedekre bármi áron, és akkor az unokáink nagyszüleik elbeszélésére úgy emlékeznek vissza majd, hogy volt valaha egy gyönyörű szép ország az európai közösségben, úgy hívták: Magyarország!

Képviselő úr!
Nyomatékosan kérem, hogy kíméljen meg a kiigazításoktól, a kioktatásoktól és a magyarázatoktól, egyszóval a válaszától. A korábban feltett kérdéseimre kellett volna válaszolnia, de azt elmulasztotta. Persze, amilyen gyakorisággal tesz bejegyzéseket a saját honlapján, erre úgyis kb. egy év múlva kerülne sor, akkor pedig már újra választások lesznek.
Parlamenti tevékenységével választópolgárai felé egyszer majd el kell számolnia! Ha hamarabb nem, akkor majd a jövő évi országgyűlési választásokon.
Tisztelettel: Kőrösi Zoltán(126) Dr Janzsó József
0
email

Tisztelt Képviselő Úr
Ez év jan. 1.-től 10 %-kal emelt az Érdkom. Kérdezem, milyen indokkal?
Kiszámítottam, 2010 januártól 1458 Ft-ról 2013-ra 1952 Ft-ra nőtt a havi alapdíj. Ez 3 év alatt 34 %.
Megengedhető ez?
Várom szíves válaszát.
Üdvözlettel Dr Janzsó József 83 éves nyugdíjas mérnök(125) Kőrösi Zoltán
0
email

Tisztelt Országgyűlési Képviselő úr!
Két ügyben kérem megtisztelő válaszát:
1. 2013. január 1-től Érden 10%-al emelték az építményadót. Az infláció mértékét jóval meghaladó emelésre nem találok magyarázatot, mert:
- nincs vagyonadó (ingatlanadó, házadó, etc.)a kormányzati kommunikáció szerint és nem is tervezik annak bevezetését

- az önkormányzatok állami támogatása nem csökkent, csak az államhoz átkerült feladatok ellátásához szükséges összeggel; szintén a kormányzati kommunikáció szerint

- épp most vállalta át az állam az Önkormányzatok - köztük Érd Megyei Jogú Város - adósság-állományának jelentős részét

Miért emelték mégis jan. 1-től Érden 10%-al az egyébként nem is létező építményadót?

2. Az ÉrdkoM 2013. január 1-ével kereken 10%-al emelte a szolgáltatás díját annak ellenére, hogy 2012. május 1-ével - tehát mindössze 7 hónapja - 10,2%-os emelést hajtottak végre. 7 hónap alatt 20,2%-os díjtétel növelés most, amikor a Kormány a rezsiköltségek csökkentésén dolgozik nagy erőkkel,ez nem semmi! Az emelés legalább 4-szerese az inflációnak úgy, hogy a szolgáltatás színvonala - egy kis jóindulattal - azonos szinten marad.
Erre a durva emelésre csak egyetlen magyarázat létezik: így teremtettek fedezetet a július 1-től, a Kormány által beígért kötelező 10%-os szemétszállítási díjcsökkentésre. A gazdálkodás hatékonyságának növelése túl macerás lenne.
Ha ez így van, akkor ez "trükközés", és Németh Szilárd úr biztosan szívesen venné, ha ez ügyben bejelentést tennék.

Kérdezem tehát, hogy 2013. január 1-től miért emelkedett 10%-al a szemétszállítás díja Érden?

Ezt a levelet a Polgármesteri Hivatal illetékes vezetői részére is megküldöm. Várom Országgyűlési Képviselő úr megtisztelő válaszát.
Tisztelettel: Kőrösi Zoltán Érd,2013.03.01.


(124) Aradszki András
0

Szia Jóska,

Nagyon örülök jó kívánságaidnak és a honlapot illető elismerő szavaknak, amely utóbbit továbbítok a szerkesztő munkatársamnak. Édesanyám nagyon örült, amikor megmutattam neki írásodat, és ő is, valamint magam is jó egészséget, áldott Advent időszakot kívánunk Neked és családodnak (including Erzsikéék). A gyárról csak annyit, hogy Mindenszentekkor meg akartam mutatni anyunak, hogy mivé lett, de nem volt hajlandó kinézni a kocsiból a gyár irányába. Hát ez van, azt gondolom, hogy azért is kell dolgozni, hogy ezek a sebek begyógyuljanak egy versenyképes és győztes magyar gazdaság formájában.

Üdvözlettel és szertettel;

András

(123) Ambrus József
0
email

Ahogy Rejtő írta (-: :-): "Előző állításomat visszavonom. Ebben a kórházban még sincs rend." A híradóban látott - Harrach Péterrel közös -sajtótájékoztatóra gondoltam, amire visszagondolva próbáltam a honlapon hozzászólást keresni.
Máskor előbb körülnézek és aztán írok.
Az viszont megvan.
Ahogy a Rejtő-könyvben a halott is él, fölül és illedelmesen bemutatkozik.

Sok sikert a KDNP javaslathoz a nagycsaládosok és a hátrányos helyzetűek támogatásában!

Ambrus József

(122) Ambrus József
0
email

Kedves András!


Mindenekelőtt sok boldogságot, kicsit több mozgást és kötetlenséget kívánok neked és körzeted, valamint az ország minden lakosának névnapod ürügyén!
András nap révén megnéztem a hivatalos oldaladat is.
Egy Informatikai és... bizottság tagjához méltóan jó.
Hiányoltam, hogy a múltkor látott felszólalásod szövegét nem találhattam meg. Nem tartanám hivalkodásnak, ha ezeket is közreadnád!

Csókoltatom édesanyádat, aki biztos szomorú lenne, ha a lebontott Kötöttárugyár falait látná mellig érő oldalfalaival, belül kőhalmokkal, romjaiban heverve. Ha ugyan még nem láttátok.

Még egyszer minden jót: Ambrus József

(121) Szűcs István
0
url 

Mielőtt felhívná(k) a figyelmemet: végigolvastam a fórum bejegyzéseket, a témával kapcsolatban illetve a guglit is segítségül hívtam!
pl. ezt:
http://www.vezess.hu/magazin/vege_olcsobb_uzemanyagnak/31688/

(120) Szűcs István
0
email

Ezúton szeretném megköszönni én is önnek, amit a hazai BIOETANOLT használókért, előállítókért, és a környezetért tett! Amit Ön tett, az a MOL-lobbi tevékenységének, politikusokra gyakorolt lobbi-befolyásuk ékes bizonyítéka!

Szégyellje magát, hogy országgyűlési képviselőként vagyonnyilatkozata szerint havi bruttó 440 ezer forintért a Mol jogtanácsosaként is dolgozik és ennek nem pedig az ország érdekének, a környezetvédelemnek rendelte alá jövedéki adójavaslatát amivel közvetve és közvetlenül az iparág halálát okozz(t)a!

A másik szintén Öntől származó törvény módosítási javaslatról
( dohánytermékek (MOL)benzinkutakon történő árusítása)szintén messziről ordít, hogy van az a pénz Ön számára, amiért bármire hajlandó!

Ön korábbi képviselőkhöz méltatlan módon viselkedik, gondolom az Ön számára olyan képviselők neve, mint Széchényi, Deák,Andrássy gróf nem jelent semmit! Ön ezeket az Urakat nem ismerheti, mert ezek értékrendje az Ön számára teljességgel ismeretlen.

Folytassa tovább megbízói, gazdái számára ezeket a gyomorforgató képviseleti megnyilvánulásokat, de ne feledje Ön az ország képviseletére esküdött és nem az ilyen-olyan Judás-pénzek, megbízói díjjak kifizetőinek képviseletére!
Szűcs István

(119) Gyergyák József
0
email

Kedves András!

Gondolom érdekelne néhányunkat, hogy a Soros György magyar e, avagy tót, netán amerikaner?
Légy szíves kérdezd meg Zsoltot!

Üdvözlettel: Gyergyák József

ps: veletek vagyunk

(118) arszak
0

Mindenkinek ott a helye szombaton a Hősök terén! Azt mondta ma az "Unió", hogy 2013-ban nem tartható Magyarországon a 3 %-os hiánycél. Emiatt fenntartja a túlzott deficit eljárást, és a költségvetés módosítására is kötelezte az országot. Ha ezt nem tesszük meg, vagy nem úgy, ahogy a birodalom kéri, még a kohéziós alapokból jövő pénzeket is felfüggeszthetik. Olyan ez, mintha egy rendőr azt mondaná nekünk egy közúti ellenőrzésen, hogy bár most ezzel a BMW-vel nem mentem gyorsabban a megengedettnél, de mivel ez az autó képes 250-el is menni, a biztonság kedvéért mégis megbüntet most előre!

>

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..