Köszöntő » Fórum

Fórum


 Név *
 E-mail
 Weboldal
 Üzenet *
* Kötelezõ mezoõ

(137)
1 2 3 4 5 6 7
(37) Hisnyay Heinzelmann Béla
2010.04.12. 06:42:50

Aradszki András és az egész kampánystáb nevében még egyszer köszönöm minden segítőnek a kampányban azt a hihetetlen sok, sokszor fárasztó, nehéz, néha hálátlan, de legtöbbször felemelő munkát, segítséget, amit az elmúlt 2-3 hónapban, fáradságot nem ismerve végeztek!

Soha ennyien nem dolgoztak, nem segítették, nem támogatták még a Fidesz-KDNP helyi kampányát!

Soha ilyen eredményt nem ért el eddig egyetlen egy párt, egyetlen egy képviselő-jelölt sem, mint a Fidesz-KDNP, és Dr. Aradszki András Pm. 8-as számú választókerületében!

Nagy győzelem ez, és nagy felelősség is, amivel élni, és nem visszaélni kell tudni...!

Itt volt az idő, hogy Magyarország győzzön végre!
Hajrá Magyarország! Hajrá Magyarok!

(36) Hisnyay Heinzelmann Béla
2010.04.09. 16:44:47

Kedves Barátaink!

Alig néhány óra maradt még a kampánycsendig! Már két nap sincs a régóta várt vasárnapig, még két nap, hogy két jól irányzott szavazattal végleg lezárjuk a múltat.

Mindenkire számítunk!

Vasárnap mindkét szavazatunkkal támogassuk a Fidesz-KDNP-t!

Itt az idő. Most vagy soha!


(35) Szűcs Gábor
2010.04.08. 19:22:48
email

Tisztelt már csak három nap...!

Erkölcsi kérdéseket. Egy ilyen erkölcsi morállal rendelkező ember ( méghozzá keresztény ember ) hogy tudja képviselni a keresztény konzervativizmust ha ilyen tettekre képes és még egy olyan kérdést is hogy a párttársai és főleg főnöke Aradszki András jelölt úr hogy tudja megtűrni szolgáját maga mellett amikor más emberi létét és személyiségét támadja.

Ui. Remélem a nevem segíteni fog Horváth úrnak megtalálni a KOMCSI adatbázisukba az aktám!

(34) már csak három nap...
2010.04.08. 13:48:26


Kedves Szűcs úr!

Mondhatnám, hogy egy comment sok mindent elárul a hozzászólóról, de ezt csak személyeskedésnek venné…

De azért tényleg kíváncsi vagyok, hogy „milyen kérdést fogalmazhat meg egy újság?”


(33) Szűcs Gábor
2010.04.08. 09:46:57
email

Kedves Horváth András!

Olvasva a legfrissebb Változás,Választás című szennylapot megfogalmazódik benne egy kérdés.

Hogy lehet ön mint HA ennyire primitív tanult ember létére?

A sok személyeskedés és aljas rágalom amit egyszerűen keresztény emberhez nem illően sértő arrogáns és undorító módon ír le ön Tóbiás József országgyűlési képviselőjelöltről ezek után ön hogy tud otthon a tükörbe és templomba a keresztre nézni?

Várom nyílt és őszinte válaszát!(32) Horváth András
2010.04.05. 17:07:00

Tisztelt Horváth Pál!
Megszámoltam, a 3-ik újságban 12 érdi cikk mellett elvétve van battai ill. diósdi. A 4-ik újságban pedig 8 érdi nyilatkozó van, s alig a másik két helyiségből. Sajnos az érdi képviselők nem éltek a felkinált lehetőséggel, ezért van belőlük kevés nyilatkozó. Úgy gondolom, hogy a tények talán Önt is meg fogják nyugtatni, s nem veszi át a fórumozók lebilincselő stílusát. Ha netán nincs is újságja szívesen adok , ha a tények nem fogják zavarni. Akkor már csak azt szeretném tudni, hogy valójában mi tünt fel Önnek?

(31) Horváth András
2010.04.05. 16:51:31

Tisztelt Horváth Pál!
Természetesen amit ír az nem igaz, mert arányaiban legalább annyi érdi állampolgár szólal meg, mint a másik két helyiség lakói. Ami pedig az ismert embereket illeti, abból sem állunk túl rosszul. A vezetők szerepelnek éppen eleget a helyi lapokban, s úgy gondoltam, hogy most a hétköznapok emberei mondják el véleményüket. Miután nyílván tudja, hogy nem helyi választás előtt állunk, ezért kimondottan országos ügyekkel foglakoztunk.Persze néhány helyi dolog is szerepel, továbbá tucatnyi helyi rendezvény.

(30) Horváth Pál
2010.04.05. 12:52:26

Tisztelt Horváth András!

Feltűnt, hogy Aradszki Anrás kiadványaiban nem szerepelnek ismert több éve a közéletben részt vevő érdiek, csak a diósdi és százhalombattai FIDESZ vezetők szólaltak meg. Nem találtam egyetlen egyszer sem benne Mészáros polgármestert! Nem találtam benne egyetlen FIDESZES képviselőt sem! Nem találtam benne jóformán semmit az érdi közügyekről! Mi ennek az oka? Ez azt jelentené, hogy Aradszki András a diósdiakat és battaiakat akarja képviselni a Parlamentben, az érdieket nem? Ez rossz üzenet, mert a legtöbben mégiscsak Érden szavaznak!

(29) Horváth András
2010.04.03. 15:39:14

Kedves Önkéntesek4
Az elmúlt hónapokban csináltunk 5 db újságot / egy ebből központi volt/ 3 db szembesítő anyagot. Összegyüjtöttünk 13.200 db kopogtató cédulát, kihordtunk több tizezer szóróanyagot, és sorolhatnám mit el nem végeztünk ez idő alatt. Most már lassan csak egy feladatunk maradt április 11-én el kell menjünk szavazni és mindkét lehetőségünkkel a FIDESZ-KDNP-re illetve Aradszki Andrásra kell ikszeljünk. Ezután az elvégzett munka gyümölcse biztos beérik.
ITT AZ IDŐ MAGYARORSZÁG, ITT AZ IDŐ MAGYAROK.

(28) Egy nem Fidesz tag
2010.04.03. 08:35:17

"Még 1998-ban is dolgozott a Jobbik államfő-jelöltje azokban a munkacsoportokban, amelyek egyebek mellett a női esélyegyenlőséggel foglalkoztak – közölte Horn Gábor....
Az Október 23. Bizottság Alapítvány egy neve elhallgatását kérő illetékese megerősítette a Gondola értesülését, és elmondta: Morvai nevére 2007-ben tíz számlát állítottak ki, összesen 6,884 millió forint értékben..."

Nem az a baj, hogy egy többszörös sauli pálfordulásnak vagyunk a tanui. Nem az a baj, hogy Fidesz közeli alapítványtól pénzt is kapott a jogvédő munkájáért! A baj a problémásnak gondolt múlt eltagadása, a kettős beszéd, a kettős mérce alkalmazása a saját kutyánk kölykével. Ebben immár szinte semmi különbség a Jobbik és az MSZP között!


(27) Minden szavazatra szükség van április 11-én!
2010.04.02. 07:12:19

"Az MSZP nyolc év alatt tönkretette Magyarországot. Most egyetlen nap alatt tönkretehetjük az MSZP-t. Ez a választás tétje."


(26) diósdi
2010.04.01. 07:35:32

Köszönet a tegnap estéért. Nagyon boldog vagyok, hogy részese lehettem ennek a csodálatos, kulturális! eseménynek is nyugodt szívvel mondható beszélgetésnek.

(25) targitaosz
2010.03.30. 12:44:36

Szomorúan veszem én is tudomásul. hogy gyakorlatilag bármit hírdet és mond a Jobbik, lassan kiderül, hogy a tagjai épp az ellenkezőjét teszik...
http://www.origo.hu/itthon/valasztas2010/kampanynaplo/20100330-vegrehajtasok-es-elmaradt-beszamolok-ovezik-a-jobbik-mediacegeit.html
cikk is ebbe a sorba illik.

(24) Rua
2010.03.30. 09:19:38

A Jobbik sokak szemében lett az egyedüli megváltó, a garancia a változásra 2006 októbere óta. Én is örültem annak, hogy biztosan bekerülnek majd a Parlamentbe. A megerősödésben óriási jelentősége volt, hogy kimondta, van cigánybűnözés, kimondta, hogy elszámoltatás kell, és mert „új erő”, nincsenek „mutyiügyei”.
Megígérte, hogy egyedüliként azonnal kiszórja a bűncselekménnyel gyanúsított, vagy a párt értékrendjével ellentétesen cselekvő embereit, és nem kívánnak élni a mentelmi joggal, A Jobbik főképp ezek miatt szerezhetett akkora támogatottságot, amekkorát, és véleményem szerint éppen ezek miatt veszíti is el egy részét.
Ahogy közeledik a választás, úgy lesznek egyre gyakoribbak a Jobbik körüli ügyek. A Jobbik a szemünk előtt veszítette el az „ártatlanságát.” A botrányok, a házasságtörőnek beállított pártelnök, a maffiakapcsolatokat ápoló kampányfőnök, a képeken békésen drogozó, homoszexuálisokkal pózoló szóvivő, a mentelmi jogával visszaélni kívánó köztársasági elnök jelölt, az MSZMP-s múltú miniszter jelöltjeik, a pornózó gárdista hírei még vagy nem voltak hitelt érdemlőek, vagy nem ismert politikusokról szóltak. De a Morvairól szóló legújabb hírt, hogy egymillióért szakértett a Medgyessy-kormánynak, valamint, hogy felmerült a neve esélyegyenlőségi miniszterként is 2003-ban, már nem lehet elintézni egy-két szóval. Ezek a hírek mind-mind a Jobbik legkényesebb pontját célozzák, a párt és politikusai hitelességét. De az sem segít a Jobbiknak, hogy az RTL-en és a TV-2-őn napok óta fő sodratú hír, hogy a „győzelmüket” követően „sóval” fogják felszórni a két tv székház helyét… Észak-kelet Magyarországon ugyanis, a Jobbik szavazói főként a Mónika-show nézői közül kerülnek ki.
De a legnagyonbb károkat a pártnak szerintem még sem ezek, hanem a Jobbik vezetőinek magatartása okozza. Annyira hiteltelen, olyan farizeus, mintha versenyre kívánnának kelni az "ősellenséggel", az MSZP-SZDSZ-el....
Eminens diákként, még az MSZP-t is túl szárnyalva használják a „kettős mércét”, ha a Jobbikot támadás éri. „Az én zsidóm a jó zsidó, a te zsidód a rossz zsidó, az én kommunistám Saulusból Paulus,…napi panelekké váltak.
Nem véletlen, hogy a pornózó gárdista esetében az egyik Jobbik közeli hírportál már meg is jegyezte, amíg a rendőrség vagy a Fidesz azonnal lépett hasonló esetekben, addig a Gárda kiáll a gárdistája mellett. Ezek, együtt érthetően erodálják a Jobbikot. Számomra már lehullott a lepel...És ki tudja, mi derül még ki az előttünk álló két hétben?


(23) Aradszki András
2010.03.28. 20:16:49

Kedves Nimród!

Ehhez még azt is hozzátehetjük, hogy a 2006-os választás előtt, az ország állapotát ismerve, hamiskártyás módon, adócsökkentést tartalmazó törvényeket fogadtak el 2006 június 1-vel kezdődő hatállyal. Nem egyszerűen igértek, hanem a demokratikus rendünk alapintézményét, az országgyűlést játékszerüknek tekintve törvényeket fogadtak el. A választás ilyen csalással történt megnyerése után, no mit ad Lenin, visszavonták az adócsökkentést.
Ezek után, arról aki ismét rájuk szavaz joggal feltételezhető, hogy nem demokrata vagy nem ismeri ki magát a hazugságok hálójában.

(22) nimrod
2010.03.28. 13:31:52

Részletek az MSZP négy éve nyomtatásba adott politikai hírdetéséből:

„Tudom, mit kell tennünk azért, hogy a fejlődést ne csak a tehetősebbek érezzék.
Fel kell számolnunk minden igazságtalanságot. Orbán Viktor kapkod... Rémhírekkel teleírt szórólapokkal próbálja újra depresszióba kergetni a magyar választókat, mintha az ország a szakadék szélén állna. Minden okunk megvan rá, hogy derűsen, optimistán nézzünk a jövőbe."

És ez jelent meg a győzelem után: „Végre nekiláthatunk, hogy egy olcsóbb, jobban működő, az emberek, és a gazdaság érdekeit jobban szolgáló államot hozzunk létre. Hisszük, hogy a magyar baloldal győzelmével az egész ország is nyerni fog."

Nagyon remélem, hogy nem lehet "kétszer ugyanabba a folyóba lépni"....

(21) Aradszki András
2010.03.25. 21:15:03

Tisztelt Diósdi Lakos!
A Magyar Királyságnak nem volt írott alkotmánya. A Szent Korona, mint a szakraltásban megjelenő magasabb, erkölcsi követelmények megtestesítője és közvetítője határozta meg a hozzá igazodó, de ember alkotta írott jog szellemiségét. Úgy látom, hogy hazánk polgárai a magasabb az Isten által teremtett morál követésétől még igencsak távol állnak. Ha majd lelki értelemben úgy lesz, mint volt, nem elképzelhetetlen az írott alkotmány mellőzése, de addig még sokat kell tenni, leginkább enmagunkban, másokért, a hazáért.

Tisztelettel;

Aradszki András

(20) targitaosz
2010.03.22. 16:04:44

Talán emlékszik Orbán Viktor szavaira, mikor azt mondta, hogy a mai Alkotmányban nincs benne semmi tiszteletre méltó rész. Semmi nemzeti érzés. A lengyel alkotmány preambulumát például jónak látná, mert ünnepélyesebbé tenné az alkotmányt.


Az alkotmányozás hosszú folyamat. Épp ezért egy új alkotmány meghozatalát, már ha erre felhatalmazást kap a Fidesz-KDNP a választóktól, mindenképpen meg kell előznie egy széles körű társadalmi párbeszédnek. Ebben a társadalmi párbeszédben feltétlenül helye van az olyan kérdéseknek is, mint két kamarás parlament, vagy a Szent Korona Alkotmány kérdése. SzemélyeS véleményem az, hogy egyik sem ördögtől való dolog.(19) Diósdi lakos
2010.03.22. 15:11:42

Tisztelt Aradszki Úr!

Köszönöm a válaszokat. Segítettek. Felmerült bennem még egy kérdés.

Hogyan áll a Fidesz a Magyar Szent Korona Alkotmányához, annak visszaállításához?


Tisztelettel: Diósdi lakos

(18) Dr. Aradszki András
2010.03.22. 13:23:51

Tisztelt Diósdi Polgár! 1. A Fidesz-KDNP a törvény és a rend pártja. Magyarországon ma sokaknak úgy tűnik, egyébként sokszor jogosan, hogy itt mindent meg lehet tenni következmények nélkül, ez „egy következmények nélküli” ország. A Fidesz meg fogja mutatni, hogy ez nem így van. Vissza fogjuk állítani a törvényességet Magyarországon. Minden törvénysértést kivizsgáltatunk, és átadunk az igazságszolgáltatásnak. Azonnal cselekedni fogunk. Semmilyen törvénysértés nem maradhat büntetés nélkül. Nincsenek tabuk, és nincsenek érintetlen személyek. 2. A Liszaboni szerződésnek közvetlenül nem sok köze van a külföldiek „földszerzéséhez”. Jó példa erre Dánia. Szeretném emlékeztetni, hogy a Fidesz már több ízben is bejelentette, kérni fogja a külföldiekre és a jogi személyekre vonatkozó 2011-es földvásárlási moratórium meghosszabbítását. Sokan kérdezik, mit érhet el ezzel az ország a pillanatnyi lélegzethez jutáson kívül? - Nagyon is sokat. Két évre kérhetjük a hosszabbítást, s ha kormányra kerülünk, akkor ennyi idő bőven elegendő például ahhoz, hogy megalkossuk az állami földgazdálkodás, illetve a földszerzés és a földbérlet új szabályait. Két modellt tanulmányoztunk, a franciát és a dánt. A dán szisztéma talán a kedvezőbb megoldás nekünk is hosszú távon. Dániában lakáshoz, és dán nyelven szerzett szakirányú egyetemi végzettséghez és persze tényleges gazdálkodáshoz köti a külföldiek földszerzését. Érdekes a dán üzemszabályozás is, amely szerint maximum háromszáz hektár lehet egy-egy agrárvállalkozás kezében. Pontosabban ekkora területen gazdálkodhat. Pedig Dánia is aláírta a liszaboni szerződést. 3. Ha nem lesz meg a kellő felhatalmazásunk a 2/3-ados törvények módosításához, akkor is be fogjuk terjeszteni a „a fontos nemzeti ügyekben” a törvényjavaslatainkat. Ezek megszavazásához bármelyik ellenzéki képviselő, frakció szabadon csatlakozhat, elmondhatja a véleményét, javaslatait. Értem az elégedetlenkedését, amely érthető következménye az elmúlt nyolc év történéseinek. A gondokra, a kilátástalanságra csak egy megoldás van. Mivel ma Magyarországon csak egyetlen egy kormányzó erő van, érdemi változást, az ország helyzetének javítását a választások után csak egy biztos többséggel rendelkező Fidesz-KDNP kormánytól várhatnak az emberek. Az esetleges 2/3 csak hab a tortán. Bár ha mindenki elmegy szavazni, és mindkét szavazatát a Fideszre adja, még ez is könnyen összejöhet.Dr. Aradszki András országgyűlési képviselő fogadóórája:
Érden: minden hónap első csütörtök 17.00-19.00 óra között a Polgárok Házában (Alsó u. 3.);

Országgyűlési bizottsági funkciók:

Tagság:
Gazdasági és informatikai bizottság
Energetikai albizottság
A magyar aluminiumvertikum 1994 és 1998 közötti privatizációját vizsgáló albizottság
Fenntartható fejlődés bizottsága
Energiaügyi albizottság
A Kolontár melletti vörösiszap-tározó átszakadása miatt bekövetkezett környezeti katasztrófával kapcsolatos felelősség feltárását és a hasonló katasztrófák jövőbeni megakadályozását célzó országgyűlési vizsgálóbizottság

Alelnök:
A Fenntartható fejlődés bizottságának hatáskörébe tartozó törvények végrehajtását, társadalmi, gazdasági hatásait figyelemmel kísérő albizottság (Ellenőrző albizottság)

Elnök:
Az elmúlt nyolc év kormányzati visszaéléseit vizsgáló albizottság

2014-ben az új Országgyűlés megalakulása után a KDNP frakcióvető-helyettese

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkára