Köszöntő » Fórum

Fórum


 Név *
 E-mail
 Weboldal
 Üzenet *
* Kötelezõ mezoõ

(137)
1 2 3 4 5 6 7
<
(17) Diósdi lakos
2010.03.22. 11:45:22

Tisztelt Aradszki Úr!

Egy bizonytalan választópolgár vagyok, aki nem tud dönteni.
Három kérdésem lenne, melyre szeretettel várom mielőbbi válaszát.

1, Hogyan goldolják Önök az elszámoltatást, politikusbűnözés megszüntetését, miközben megszavaszták az elmúlt évek ügyeinek a titkosítását?

2, Hogyan szeretné a Fidesz megvédeni a magyar földet, ha épp Önök írták alá a liszaboni szerződést?

3, Ha nem lesz meg a kétharmados többség, akkor a fontos nemzeti ügyekben, hogyan fognak dönteni és melyik leendő ellenzéki pártal kívánnak együttműködni?


Előre is köszönöm a választ!


Tisztelettel diósdi választópolgár...

(16) Egy másik érdi
2010.03.15. 09:52:12

Kedves Érdi!

Ön két dologról ír:
-a "Sportcsarnokunkat" mikor tudjuk élvezni?
-aggódik azért, hogy nincs elég pénz és hogy -Ön szerint- sok az adósság

A kettő némileg ellentmond egymásnak. Ugyanis a "Sportcsarnokunk" nem a mienk, azt meg kellene vásárolni. Tudja mennyiért? 2.600 millió Ft-ért árulja a tulajdonosa! Abban eddig egyetlen Ft önkormányzati pénz sincs, 100%-ban a bank tulajdona. Tehát indokolt zárójelbe tenni a megnevezést, mert az még nem az érdieké, csak ha megvásárolják.

Szavaiból azt veszem ki, hogy Ön sem szeretné, hogy 2.600 millió Ft hitelt vegyen fel a város azért, hogy jól járjon a tulajdonos bank. Ha úszni akar: van már Érden uszoda. Ha sportolni akar: van már Érden minden igényt kielégítő sportcsarnok (Batthyány). Ha tehát a problémát akartuk megoldani és nem a banknak akarunk jót tenni, akkor megvannak rá a válaszok.

Érden sok embernek sokkal fontosabb, hogy csatornája, járdája, útjai legyenek, mint egy megalomániás és szélhámos volt polgármester által megrendelt, de ki nem fizetett piramis a város közepén.

(15) Egy Fidesz szavazó!
2010.03.14. 11:20:20

Már várom, hogy mikor lesz egyik-napról a másikra Wittner Máriából is nemzetáruló, szálláscsináló, zsidóbérenc, de legalább "szarházi, bér(tolnok) politikus, csak amiatt, mert felkerült a Fidesz-KDNP országos listájára! Gondolom, ha nyilatkozik is ez ügyben, ő sem kerülheti el a boszorkányüldözést. Így jár lassan mindenki a jobboldalon, aki nem csatlakozik a Jobbikhoz.

Azért az mindenesetre érdekes lesz, ahogy majd Wittner Mária is ellátja kézjegyével, - de legalábbis fidesz frakciótagként asszisztál majd hozzá -a "nagykoalíciót" szentesítő, természetesen titkosított paktumhoz... Mert a Jobbiktól tudjuk, már itt a "nagykoalíció".
Ahogy olvastam a számomra küldött, a Jobbik ünnepélyére hívó Jobbik.hu-s sms-ében is, már tiltakozni is fog Vona a Jobbik 15-i rendezvényén a "nagykoalíció" ellen.

(14) Hisnyay Heinzelmann Béla
2010.03.13. 18:22:08

Kedves Érdi!
Szívesen megosztom önnel a gondolataimat, de mint mondtam, Diósdon élek, és így sajnos nem vagyok naprakész érdi ügyekben. Javaslom, küldjön egy e-mailt a polgármester úrnak, vagy keresse fel Dr.Aradszki András alpolgármester urat, képviselőjelöltet akár személyesen, akár elektronikus formában a kérdéseivel. Szívesen ad felvilágosítást a Fidesz-KDNP programjáról is. Itt röviden a programhoz csak annyit, hogy azonnali szemléletváltásra van szükség ahhoz, hogy ebből a lemenő, csökkenő gazdasági spirálból, a folyamatos megszorításokból, újra növekvő pályára állhasson végre a gazdaság. A Fidesz programja erről szól. A célkitűzések között szerepel a korrupció és a bürokrácia visszaszorítása, a kis- és közepes vállalkozások megerősítése, és 10 év alatt 1 millió új munkahely. Ha többen dolgoznak, még a kevesebb adó is több, nem beszélve arról, hogy nem kell segélyezni a munkanélküli családokat. Ami óriási megtakarítás a költségvetésnek elvonás nélkül. Csehországban kevesebben élnek, mint hazánkban, mégis több, mint egymillió munkavállalóval dolgoznak ott többen, mint nálunk. Pedig ott is volt világválság..., csak nem a szocialisták kormányoztak.

(13) Érdi
2010.03.13. 17:06:26

Köszönöm a válaszát.
Felmerólt bennem még két kérdés.

És a Sportcsarnokunkat mikor tudjuk élvezni?
Valamint olvastam a Fidesz programját és sajnos elég homályos. Nemtaláltam meg a választ a hogyan kérdésre. Ezek mind költségek. De honnan vonnak el akkor pénzt? Ez igy lehetetlen.

(12) Hisnyay Heinzelmann Béla
2010.03.13. 09:58:26

Nem tisztem diósdiként megvédeni az érdi polgármester urat, de egy-két tényadat azért nem árt: Az önkormányzatok vonatkozásában az egészségügyi, oktatási, szociális és egyéb intézmények százait fenntartó településektől a kormány úgy vont el az utóbbi nyolc évben, így idén is forrásokat, hogy közben növelte feladataik számát. Az iskolák, kollégiumok, kórházak, rendelők, idősotthonok fenntartása érdekében az önkormányzati büdzsének 110 milliárd forintot kell még előteremtenie az idén valamilyen formában. Legtöbbször hitelfelvételekkel kell betömniük a lyukakat. Bár a hitelek többségét fejlesztésekre veszik fel, egyre több helyen fordítják sajnos már működési kiadásokra is. Az idei évben az sem segít, hogy a gazdasági válság, de legfőképpen a folyamatos adóemelések következtében miként alakul az önkormányzatok saját bevétele, hisz az idén a becslések alapján az összességében ötszázmilliárdnyi iparűzési adónak akár az ötöde is kieshet, ami a városokat sújtja leginkább. Lehet dobálózni a szavakkal, de elég két számot összehasonlítani ahhoz, hogy mindenki eldönthesse, ki, és mi az oka az önkormányzati szektor térdre kényszerítésének. Az, hogy ez miért történt, főleg az utolsó négy évben, nem kell magyarázni. 2003-ban 1 131 465 000 e Ft. , míg 2010-ben gyakorlatilag ugyanannyi, 1 164 432 000 e Ft NOMINAL értéken! az önkormányzati szektor normatív, és egyéb helyben hagyott, vagy visszaosztott kormányzati támogatása. Egy-egy megyeszékhelyet, megyei jogú várost épp ezért átlagosan már több mint tízmilliárdnyi adósság terhel, a kisvárosokra nem egészen egymilliárd jut, a falvak pedig egyenként húszmillióval „sárosak”. Érd a maga adósságával a könyvvizsgálói jelentés alapján bőven az elfogadható felső határ alatti, finanszírozható tartományban áll, és messze nem éri el még a megyei jogú városok adósság átlagát sem! De a kérdésére a válasz még egyszerűbb: Olyan kormányzóképes pártra kell tenni a voksot április 11-én, aki nem fogja a továbbiakban a településen élőket ellenségként kezelni, aki nem fogja kimondatlan céljaként halálra ítélni az önkormányzatokat, és aki biztosítani fogja végre a mindannyiunk számára fontos közfeladat ellátásokra a szükséges állami forrást, ezzel egyszersmind végre megoldja az eladósodás kérdését is!(11) Érdi
2010.03.12. 23:57:20

Érdeklődnék, hogy Érd több milliárdos adósságát, amit a "társa" csinált, hogy fogja helyre hozni?

(10) Hajrá Aradszki András!
2010.03.12. 22:01:09

A Jobbik előretöréséért az elmúlt 8 év minősíthetetlen kormányzása a felelős. A korrupció, a közbiztonság hiánya, az általános elégedetlenség, az emberek kiábrándultsága,kilátástalansága, mind a Jobbik katalizátorai. A Jobbik addig tud erősödni, amíg ebben nem várhatnak változást az emberek a kormányzati többségtől. A Jobbik legfőbb ellensége a következő négy évben, csak egy valóban sikeres négy kormányzati év lehet. Épp ezért a Fidesz kormány legkérlelhetetlenebb ellenzéke is a Jobbik lesz a következő ciklusban.

Aki valóban változást akar, jól gondolja ezt végig!

(9) egy nem Fidesz tag
2010.03.10. 12:06:09

A Jobbik egyre inkább nem „új erő”, inkább csak éhes…

Most, hogy egy-két botrány kitört a Jobbik körül, egyre inkább feltűnik, hogy az egyébként a társadalmunk minden területét leginkább megfertőző „kettős mérce” alkalmazása terén egy-két esetben a Jobbik még a maszopon, a szádeszen is túltesz.
Külön gyöngyszem, ahogy a gyöngyösi botrány kapcsán Szabó Gábor Jobbik pártigazgató érvelt!:”…a játéktermes Faragó, azért mert maffiózókkal van kapcsolatban, még nem maffiózó"…

Ha ezt a mondatot más politikai párt tagja engedne volna meg magának, mást sem hallanánk a Jobbiktól,(egyébként jogosan!) minthogy a politikusbűnözők újabb pofátlansága már minden határt átlépett!


(8) targitaosz
2010.03.10. 12:00:27

Úgy döntöttem, nem is egy, hanem három üveg pezsgőt hűtök be: az egyiket a Fidesz győzelmére isszuk meg, a másikat arra, hogy véget ért a 8 év bolsi rémuralom, a harmadikat meg arra, hogy Ibolyáék végre az őket megillető helyre, a Parlamenten kívülre kerülnek...

De ha meglesz a Fidesznek a kétharmad, lehet, hogy felbontunk még egy negyedik üveggel is...

(7) Horváth András
2010.03.09. 16:43:19

Kedves András !
Ez a második közös kampányunk, most nyerünk. Én nem szoktam veszteni, és nem is szeretek. Sokan vagyunk mögötted és ezuttal úgy látom elegen is.Nagyszerü emberek vesznek körül akik megszakadnak értünk, nem okozhatunk Nekik csalódást, és nem is fogunk!
A közelgő Húsvét Neked és Pártunknak győzelmet, az Országunknak Feltámadást hoz.
Hajrá Magyarország , Hajrá Magyarok !

(6) Eőry Zsolt
2010.02.21. 22:38:56
email

Az elmúlt 8 év erkölcstelen magyarországi pusztítása után itt az ideje annak, hogy haza- és nemzetszerető, erkölcsileg hiteles emberek kerüljenek a magyar Országgyűlésbe, akik felelős döntéseikkel kiállnak az eddig semmibe vett örök értékek mellett, és így építik újjá az országot. Ehhez kitartás és nagy lelkierő kell.
A KDNP Pest megyei és diósdi helyi elnökeként biztosíthatom Dr. Aradszki Andrást, hogy a szintén a megyében (1. vk.) induló Dr. Harrach Péterrel (a KDNP alelnöke) együtt bizton számíthat a KDNP Pest megyei Választmánya és az országos elnökség, élén Dr. Semjén Zsolt elnök teljes támogatására.


(5) egy diósdi választópolgár
2010.02.21. 14:57:21

Történelmi lehetőség adódott végleg leváltani az elmúlt 70 év kiszolgálóit! Élni kellene vele! Ezért szavazunk mi is Aradszki Andrásra, és a Fidesz-KDNP-re!

Most szűk 50 nappal a választások előtt, milyen aktuális lett megint az alábbi idézet:

"A szó nem mozgat tettet, csupán hangzik vagy hallgat, üres fazékba mondod, ha nincs hozzá hatalmad!"


(4) dr Ostorházi László
2010.02.18. 09:52:14
url  email

Hajrá András!

Nagy reményekkel nézünk elébe a választásoknak és az azt követő éveknek.
Tudjuk, hogy nem a kánaán jön el, de már az is boldogsággal tölt el, ha a hazugság politikája eltűnik a közéletből.
Magyarország - jöjjön el a mi országunk :)

(3) diósdi kampánycsapat taga
2010.02.15. 13:30:30

Egy aranyos boriték üzenet is került az egyik postaládába a küldő ajánlószelvényei mellé:

"Köszönet a szíves, eredményes közreműködésetekért!
HAJRÁ MAGYARORSZÁG HAJRÁ MAGYAROK"

Mindannyiunk nevében köszönjük a megható sorokat!

(2) Móri János
2010.02.12. 20:20:14
email

Kívánok sok sikert a választásokon tőlünk 2 ajánlószelvényre számíthat

(1) Hisnyay Heinzelmann Béla
2010.02.11. 23:02:42
email

Mindenki menjen szavazni...

Már régóta tudjuk, hogy a legmocskosabb, legaljasabb kampányra készülnek. Ezért kell mindenkinek résen lenni, a befolyásolható szavazópolgárok szemét felnyitni. És főleg mindenki menjen szavazni, ne gondolja senki azt, hogy nélküle is győzni fogunk!


<

Dr. Aradszki András országgyűlési képviselő fogadóórája:
Érden: minden hónap első csütörtök 17.00-19.00 óra között a Polgárok Házában (Alsó u. 3.);

Országgyűlési bizottsági funkciók:

Tagság:
Gazdasági és informatikai bizottság
Energetikai albizottság
A magyar aluminiumvertikum 1994 és 1998 közötti privatizációját vizsgáló albizottság
Fenntartható fejlődés bizottsága
Energiaügyi albizottság
A Kolontár melletti vörösiszap-tározó átszakadása miatt bekövetkezett környezeti katasztrófával kapcsolatos felelősség feltárását és a hasonló katasztrófák jövőbeni megakadályozását célzó országgyűlési vizsgálóbizottság

Alelnök:
A Fenntartható fejlődés bizottságának hatáskörébe tartozó törvények végrehajtását, társadalmi, gazdasági hatásait figyelemmel kísérő albizottság (Ellenőrző albizottság)

Elnök:
Az elmúlt nyolc év kormányzati visszaéléseit vizsgáló albizottság

2014-ben az új Országgyűlés megalakulása után a KDNP frakcióvető-helyettese

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkára