Köszöntő » Fórum

Fórum


 Név *
 E-mail
 Weboldal
 Üzenet *
* Kötelezõ mezoõ

(137)
1 2 3 4 5 6 7
(97) virág ferenc
2010.10.27. 18:50:15
email

nekem a véleményem az hogy itt alkotmány modositáskel hogy a alkotmány birák ne semitsék meg a uj adokat ujbol

(96) virág ferenc
2010.10.27. 18:50:13
email

nekem a véleményem az hogy itt alkotmány modositáskel hogy a alkotmány birák ne semitsék meg a uj adokat ujbol

(95) virág ferenc
2010.10.27. 18:50:13
email

nekem a véleményem az hogy itt alkotmány modositáskel hogy a alkotmány birák ne semitsék meg a uj adokat ujbol

(94) Nagy László
2010.10.04. 22:04:47
email

András!
"Helyzet" van. Új helyzet van! Most már meg kellene szólalnod. Most még várják ezt tőled, de már nem fogadják el a kicentizett jogászkodó magyarázatot. Sőt az rosszabb, mint a semmi.
Egy politikus ne vonuljon illegalitásba és alkalmazkodjon a játékszabályokhoz! Akár győzelem, akár közvetlen, illetve közvetett vereség, válaszolni kell a felmerült kérdésekre. Vagy egy még újabb "helyzet" lesz a válasz.
Üdv:
Nagy László


(93) Horváth András
2010.09.30. 11:00:09

Kedves Gábor!
A FIDESZ Diósdon 2002- ben nem müködött. Várkonyi András hívó szavára mentünk és alakítottuk meg. Ezek szerint Ti alapítók nem sok mindent csináltatok előtte. Akkor a létszám több mint 60 fős volt. Ennek lettem én is elnökségi tagja Várkonyi pedig az elnöke. Most, hogy kizárattad lányaimat 11 fővel együtt, s ezzel teljesítetted T Mészáros utasítását, csak egyről felejtkeztél el, hogy a programokra meghívót kellett volna korábban is küldened. Vagy csak a tagdíj számított. Tudod Ők jóval nagyobb összeggel támogatták a FIDESZt mint a tagdíjuk volt, a kampány alatt. Az hogy Te ma elnk vagy nekem köszönheted, mert én találtalak ki, bár erre nem tartok igényt, mivel a mi átjelentkezésünk után közvetlen elődőd , jelenlegi szövetségesed, nem csinált semmit.
Ezek a tények kedves barátom, s a fontos dolgok nem az amiről Te írkálsz. és főleg amit teszel. Áruld el, hogy maradhattál FIDESZ tag Szabó barátoddal, amikor ugyanezen tette miatt Schütz és Tőkés társaidat kizárták?
Rólam nem is beszélve. Mi valamennyien elindultunk a FIDESZ jelöltje ellen, persze nem ugyanazon az okból. Mi azért , mert alkalmatlan embereket inditott a FIDESZ szerintünk, és Ti Miért....?
Üdvözlettel
Horváth András
(92) albitz gabor
2010.09.29. 21:23:58

Kedves András!
A Diósdi Fidesz alapszervezetét 15évvel ezelőtt az alábbi öt tag alapította meg.
Albitz György
Albitz Gábor
Beke Zsuzsanna
Czimer Ferenc
Tamási Judit
Üdvözlettel:Albitz Gábor /a Diósdi Fidesz Elnöke)


(91) horváth andrás
2010.09.27. 14:40:36

Tisztelt Diósdiak!

Én, mint dr Aradszki András 2006-os és 2010-es kampányfönöke nyugodt lélekkel ajánlom Önöknek a 91-es beírás alatt felsorolt Polgármester jelöltet Sohajda István barátomat és az átala bizalmából kitüntetett képviselői névsort. Ezek az Emberek a tavaszi győztes kampányunkban már sokadszor bizonyították, hogy Ők a legalmassabbak a város vezetésére. Ezuton is sok sikert kívánok Nekik.
Horváth András
a fideszből állítólag törölt egykori diósdi alapszervezetet alapító tag.
(90) diósdi Fidesz tag
2010.09.27. 13:52:53

Kedves Antimeggyes!

A nevéből arra következtettek, hogy Ön érdi.

Mondja már meg, hogy az Önök által első számú közellenségnek tartott érdi civil egyesülettel szemben a diósdi reinkarnációját miért méri más szemmel? Miért gondolja, hogy amit Érden üldözni kell, azt Diósdon támogatni? Parancsba kapta? Ha nem, miért csak a 67-es aznapi határozatot másolta be ide? Csak nem azért, mert a másik kettővel együtt már nem lenne alkalmas a zavarkeltésre, a diósdi jobboldali szavazók megosztására?

Mindenesetre a hitelességét sikerült ezzel a linkkel minden itteni diósdi fórumolvasó előtt elvesztenie.

Az Ön által elfelejtett 68-as határozat:
KIVONAT

AZ ORSZÁGOS VÁLASZTMÁNY ELNÖKSÉGÉNEK HATÁROZATAIBÓL


az Országos Választmány Elnökségének 2010. augusztus 31-én
hozott határozata


LXVIII. / 2010.08.31. sz. OV Elnökségi határozat:
A Fidesz - Magyar Polgári Szövetség Országos Választmányának Elnöksége, a testület 2010. augusztus 31-i ülésén, tekintettel a Diósdon kialakult helyzetre, 5 egyhangú igen szavazattal úgy határozott, hogy a 2010. évi önkormányzati választásokra, az OV 40/2010.07.10. sz. OV. határozatában átruházott jogkörében eljárva, Diósd településen, saját hatáskörben állít jelölteket az alábbiak szerint:

Polgármesterjelölt: Sohajda István

Képviselő jelöltek: Bálint István
Dizseri András
Eőry Zsolt
Hisnyay H. Béla
Mezőfi László
dr. Ostorházi László
Sohajda Lajos
Sohajda István


Budapest, 2010. augusztus 31.


dr. Kövér László
OV elnök
sk.

(89) Antimeggyes
2010.09.25. 06:45:57

AZ ORSZÁGOS VÁLASZTMÁNY ELNÖKSÉGE

dr. Kövér László

az Országos Választmány elnöke

1088 Budapest, Szentkirályi u. 18.

tel: 555-2200

KIVONAT

AZ ORSZÁGOS VÁLASZTMÁNY ELNÖKSÉGÉNEK HATÁROZATAIBÓL

az Országos Választmány Elnökségének 2010. augusztus 31-én
hozott határozata.

LXVII. / 2010.08.31. sz. OV Elnökségi határozat:

A Fidesz - Magyar Polgári Szövetség Országos Választmányának Elnöksége, a testület 2010. augusztus 31-i ülésén, a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség Mandátumvizsgáló, Ügyrendi és Összeférhetetlenségi Bizottságának 1/2010.08.27. sz. ÜB határozata alapján, 5 egyhangú igen szavazattal megállapította, hogy a 2010. évi önkormányzati választásokra történő felkészülés során, a diósdi jelöltállítás folyamatában, több ponton is megsértették az Alapszabály rendelkezéseit, ezért Diósdon a Szövetség erre jogosult testületei részéről érvényes jelöltállítás nem történt.

Budapest, 2010. augusztus 31.

dr. Kövér László

OV elnök

sk.

(88) Tisztelt Hisnyay Heinzelmann Béla
2010.09.23. 19:42:32

vagy (83) (85)?!

Ön az aki kampányfőnöknek nevezi magát, de nem ismeri a FIDESZ Alapszabályát? Ha Ön nem tag, nem is kötelező, de nem is tilos! Elolvashatná példáúl azt a részt, ami arról szól, hogy a helyi szervezet választja meg a kampányfőnököt az ÖK választásokra. Ez teljesen helyi komptencia. Önt mikor választotta meg a helyi szervezet? És még Ön, a pártonkívüli fenyegeti meg a párt helyi elnökét kizárással nyilvánosan?!
Aradszky Úr! Mit szól pártfogoltjának ámokfutásához?!Akar együtt bukni vele?Nem jobb lenne minél előbb elhatárolódni tőle?

(87) Hisnyay Heinzelmann Béla
2010.09.20. 12:42:20

Tisztelt (86), tisztelt Szabó úr?!

Úgy látom, szeretik az Önök véleményét, hazugságaikat mantrázni, szeretik ezekkel traktálni a diósdi választókat! De ettől a hazugság még hazugság marad, nem lesz igaz…

A tények makacs dolgok, és tények maradnak akkor is, ha azokat megpróbálják letagadni, és a tények azt mutatják, az Ön állításaival szemben, hogy a helyi jelöltek igenis élvezik szinte a teljes tagság, és az országos vezetőség bizalmát, és az is tény, hogy a jelölési folyamat épp azért nem volt szabályosan összehívva, mert azt Ön és Albitz Gábor megakadályozta. Megakadályozták, mert az alapszabály erre lehetőséget adott Önöknek, és megakadályozták, mert ez volt az érdekük. Az Öné azért, mert már egy éve tudta, hogy Önt semmiképp nem támogatja a helyi tagság, Albitz Gábor indítéka viszont máig nem világos. A nem az alapszabálynak megfelelően összehívott jelölőgyűlésre állításával szemben minden diósdi tag megkapta a meghívót, az egyik jegyzőkönyvvezető épp Albitz Gábor bátyja volt…

Épp ezért szomorú, hogy a jelölőközgyűlés jegyzőkönyvének birtokában is minden további nélkül képes a jegyzőkönyv adataihoz képest homlokegyenest mást leírni. Leírni, persze álnéven, hisz úgy sokkal könnyebb….

A jegyzőkönyvben az Ön állításával szemben a következők szerepelnek:

- összesen 3 érdi lakos vett részt rajta,
- az Ön által megnevezettek közül mindössze Tőkés úr volt jelen, (aki nem mellesleg épp az Ön nevét javasolta feltenni a szavazólapra)
- Dr. Aradszki András nem volt jelen a jelölőgyűlésen,
- a szavazás eredménye 23:3 volt,

Úgyhogy egy dologban értünk egyet mindössze:

„Diósd megérdemli, hogy a diósdiak döntsenek saját jelöltjeikről és arról, hogy ki képviseli őket a KT-ben!”

Hisnyay Heinzelmann Béla


(86) Tisztelt előttem szóló
2010.09.19. 11:14:39

A megoldás kulcsa az lehet, hogy a "hivatalos" diósdi jelöltek szemmel láthatóan nem élvezik a helyi tagság bizalmát, csak egy szűk "baráti" kör erőszakos nyomulása okán lehettek jelöltek. Sajnos azonban idő hiányában nem lehetett szabályosan megismételni a procedúrát (felhívnám a figyelmét az Alapszabály következő részére: "a Szövetségen belül arra felhatalmazott testülettel történő előzetes egyeztetés és annak hozzájárulása nélkül")
A Diósdon szabálytalanul megejtett folyamatban Érdről "importált" tagokkal operált az országgyűlési képviselő és helyi sameszei. "Meglepő és mulatságos", hogy a diósdi jelölteket többek között azok az érdiek és családtagjaik, érdi barátaik szavazták meg, akiket a napokban megjelent hírek szerint azért zártak ki, mert ráindultak a FIDESZ jelöltjeire Érden. Tehát a diósdi "hivatalos" jelöltekről Érden született meg a döntés!
Diósd megérdemli, hogy a diósdiak döntsenek saját jelöltjeikről és arról, hogy ki képviseli őket a KT-ben!

(85) Tisztelt előttem szóló
2010.09.19. 08:33:20

Érdekes amit ír! Bár nem tudom, hogy valóban így történt-e a jelölési procedúra Diósdon, mint ahogy Ön leírta, de ez több kérdést is felvet!

Először is: Végignyálaztam a Fidesz alapszabályát az elejétől a végéig, de egy helyen sem olvastam arról, hogy különbséget tenne a Fidesz alapszabálya a „jelölési folyamatok” között. Nem rendelkezik arról, hogy abban az esetben, ha az alapszabály betűjébe ütközően történik meg a jelölés, akkor „szabad a pálya”, akkor bárki ráindulhat a hivatalos Fidesz helyi jelöltekre, és akkor már nem érvényes az alapszabály 9. § (3) pontja. Ebben az esetben csak ügyrendi óvásról ír, érvénytelenségről, megsemmisítésről, ill arról, hogy hivatalos jelöltet megvétózhat, és állíthat a Fidesz „arra felhatalmazott testülete” saját hatáskörében is!
Egy szóval: Ha az „arra felhatalmazott testülete úgy dönt”, hogy bármilyen körülmények között is, de vannak HIVATALOS Fidesz jelöltek, az alapszabály nem teszi lehetővé az egyéni elbírálást! Nincs olyan grémiuma a Fidesznek a Fidesz alapszabálya szerint, amely saját hatáskörben felülírhatná az alapszabályt. Még az arra felhatalmazott testületnek sincs!

Ezek szerint a Fidesz „arra felhatalmazott testülete” alapszabályba ütközően döntött úgy, hogy Diósdon „szabad a pálya”, ráindulhatnak egyesek a Fidesz helyi jelöltjeire.


(84) Tisztelt előttem szóló
2010.09.18. 11:27:39

(83)-asra:
Diósdon az országgyűlési képviselő hathatós közreműködésével szabálytalanul történt a jelöltek "kiválasztása". Egy olyan gyűlést hívtak össze az arra jogosulatlanok, ahol nem lehetett jelen a helyi szervezet elnöke!
Ezek után a párt megfelelő, arra felhatalmazott testülete úgy döntött, hogy a "hivatalos" FIDESZ jelöltek mellett hozzájárul ahhoz is, hogy többen függetlenként induljanak a választáson. Ezért rájuk nem vonatkozik az Ön által idézett szabály!

(83) Tisztelt Aradszki úr!
2010.09.18. 10:59:41

Olvasom az érdi Fidesz honlapján, hogy:"Szeptember elsejei hatállyal törölték a Fidesz tagnyilvántartásából az Érden független polgármesterjelöltként induló Horváth Andrást, illetve az érdi civilek két önkormányzati képviselőjelöltjét: Schütz Istvánt és Tőkés Istvánt. A törlés oka, hogy mindhárman a Fidesz hivatalos jelöltjei ellenében szálltak ringbe a helyhatósági választásokon Érden."

Eddig rendben van, hisz a Fidesz alapszabálya egyértelmű:

A "9. § (3) szerint: “Kizárási javaslat nélkül megszűnik annak a tagnak a tagsági viszonya, aki − a Szövetségen belül arra felhatalmazott testülettel történő előzetes egyeztetés és annak hozzájárulása nélkül −, az Európai Parlamenti, az országgyűlési, vagy az önkormányzati választásokon bármely más szervezet képviseletében, vagy független jelöltként, akár egyéniben, akár listán, jelölteti magát a Szövetség hivatalos jelöltjével szemben. A tagsági viszony a jelöltként történő hivatalos bejelentés napján szűnik meg.

(4) Azt a tagot, akinek tagsági viszonya az Alapszabály rendelkezéseinek értelmében megszűnt, a helyi szervezet elnöksége nyolc napon belül törli a tagnyilvántartásból, és erről egyidejűleg értesíti az Országos Választmány Elnökségét.“

Mindössze egy kérdésem lenne. Mindez a szabály csak az érdi választásokra érvényes? Nem hallottam, hogy akár Adonyban, akár Vácon, akár itt a közelben Diósdon ugyanez történt volna.

Érdeklődve várom a válaszát!

(82) egy érdi
2010.09.17. 09:01:05

Hamár fejedelmi többesben írta le a saját véleményét, engedje meg nekem, hogy szintén érdi lakosként elmondhassam, hogy nem mindenki gondolkodik így.
Nagyon remélem, hogy a szombathelyi "10%"-os estetet épp úgy kivizsgálják majd a választás után, mint itt helyben az érdi 560 milliós történetet.
Ha ezt nem teszi meg a Fidesz a választási ígéreteinek megfelelően, ha nem lesznek felelősei az ügyeknek, ugyan arra a sorsra fog jutni a Fidesz, mint elődje, a Hunvaldok védelmezői... Ezt vésse nagyon az eszébe!

(81) Karvalits Péter
2010.09.16. 22:38:24

Aradszki Úr!

Nem is vártunk mi, érdiek mást Öntől: sunyin lapít és megpróbálja kikerülni a kérdést. Helyette gazdáját, Horvát Andrást küldi csaholni, amint az olvasható itt alább.

Most, hogy az országos média is hírt adott róla: törölték a Fidesz tagjainak sorából a renegát FIDESZ tagokat (Horvát, Schütz, Tőkés), végre illene megszólalnia. Mondja ki nyíltan: továbbra is támogatja Horváth Andrást (aki ezen az oldalon ezt állítja) vagy a FIDESZ országgyűlési képviselőjeként tiszteletben tartja a párt és a többség döntéseit?

(80) Horváth András
2010.08.30. 11:57:41
email

Tisztelt Érdi Fidesz tag! /78/
Annál tisztességtelenebb dolog nincs, mint a névtelenségből lövöldözni. Remélem csak kivételesen vannak Önhöz hasonló alakok és a többség ezen a portálon a nevét is adja mondandójához. Nem vagyok áruló, de ezt Önnek hiába mondom. Az elmúlt években nagyon sokat dolgoztam a FIDESZ sikeréért, de sajnos úgyalakultak a dolgok, hogy érdemtelen embert jelölt a Fidesz a polgármesteri posztra. Ezért indulok el. Látom nagyon félnek, helyes, mert komoly esélyem van arra, hogy másként alakuljanak a dolgok.

Paloma úrnak üzenem , Hogy Aradszki úr nem feküdt le senkinek, s együtt küzdjünk azért, hogy kiderüljön minden ami történt ebben a városban. Ez az én célom is , ezért indulok és kérem, hogy ebben támogasson.

tisztelettel
Horváth András
exkampányfönök

(79) paloma
2010.08.20. 11:20:51

Nagyon sajnálom, hogy lefeküdtek a fidesznek akik a maradék tisztességüket is elvesztették.
Reméltem, hogy Őn véget vett a pénzügyi visszaéléseknek.

(78) Érdi Fidesz tag
2010.08.19. 08:40:47

Aradszki Úr!

Kérem, nyilatkozzon, mint a Fidesz által támogatott országgyűlési képviselő: Ön kit támogat Érden polgármester-jelöltként?

A Fidesz jelöltjét, T. Mészáros Andrást vagy az áruló Horváth Andrást, akinek az a célja, hogy Érden ne legyen kormánypárti polgármester?

Egyértelmű és mellébeszélés nélküli választ várok! Egyik vagy másik jelölt?

Dr. Aradszki András országgyűlési képviselő fogadóórája:
Érden: minden hónap első csütörtök 17.00-19.00 óra között a Polgárok Házában (Alsó u. 3.);

Országgyűlési bizottsági funkciók:

Tagság:
Gazdasági és informatikai bizottság
Energetikai albizottság
A magyar aluminiumvertikum 1994 és 1998 közötti privatizációját vizsgáló albizottság
Fenntartható fejlődés bizottsága
Energiaügyi albizottság
A Kolontár melletti vörösiszap-tározó átszakadása miatt bekövetkezett környezeti katasztrófával kapcsolatos felelősség feltárását és a hasonló katasztrófák jövőbeni megakadályozását célzó országgyűlési vizsgálóbizottság

Alelnök:
A Fenntartható fejlődés bizottságának hatáskörébe tartozó törvények végrehajtását, társadalmi, gazdasági hatásait figyelemmel kísérő albizottság (Ellenőrző albizottság)

Elnök:
Az elmúlt nyolc év kormányzati visszaéléseit vizsgáló albizottság

2014-ben az új Országgyűlés megalakulása után a KDNP frakcióvető-helyettese

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkára