Köszöntő » Fórum

Fórum


 Név *
 E-mail
 Weboldal
 Üzenet *
* Kötelezõ mezoõ

(137)
1 2 3 4 5 6 7
(77) Halász László
2010.07.01. 21:41:45
url  email

Tisztelt Aradszki úr
Ön egy, a közeljövőben megjelenő interjúban azt mondja, hogy az érdi úgynevezett "ügyekről" nincs konkrét információja.
Nos szeretnék segíteni Önnek, hogy néhány általam #aki nem is vagyok érdi lakos# összegyűjtött ügyről kimerítő információkat nyerhessen.
Ezek az általam csokorba szedett ügyek becslésem szerint mintegy 500 millió Ft értékben történt finoman szólva is gyanús kifizetések.
Az ügyek a www.laszlohalasz.atw.hu honlapomon tanulmányozhatók. Minden egyes ügyben minden állítás hivatalos iratokkal van dokumentálva.
És ez csak amit én ismerek. Mi lehet még ezeken kívül?

Tisztelettel

Halász László

(76) Aradszki András
2010.06.29. 22:10:06

Tisztelt Nemes Úr!

Köszönöm érdeklődését, de nincs előre bejelentkezés, érkezési sorrendben fogadom a választókat. Az első fogadóórámon az eddigi jelzések szerint elég sokan lesznek.
Mindenesetre a fogadóóra terjedelme nincs kőbe vésve.


Üdvözlettel;

Aradszki András

(75) Nemes Attila László
2010.06.23. 08:51:15
email

Tisztelt Aradszki Úr!

Szeretnék első fogadóórájára elmenni, nem tudom, előre be kell-e és hol jelentkeznem.
Válaszát előre is köszönöm.

(74) Kedves Diósdi László!
2010.06.22. 08:12:46

Lehet, hogy olvasták a hozzászólását a Parlamentben, és ennek is köszönhető, de úgy néz ki, hogy az Ön által "hiányolt" ügy, a magyar föld védelme is megoldódni látszik végre. Mint ahogy egy újabb ígéret valósul meg majd július elején:A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium július 4-én ugyanis öt bezárt vasúti mellékvonalon, 210 kilométeren indítja újra a személyforgalmat: a Székesfehérvár–Komárom, Zirc–Veszprém, Pápa–Csorna, Karcag–Tiszafüred és Lajosmizse–Kecskemét szakaszon. Megnyílik a Szilvásvárad–Putnok és az Abaújszántó–Hidasnémeti vonal is, amint helyreállítják a vihar- és árvízkárokat.


A "nem teljesíti a Fidesz az ígéreteit, nem csinál semmit..." ellenzéki megszólalások helyet egyre inkább hallani inkább a túl gyors tempóról, a mindenre kiterjedő azonnali törvénykezésről, azonnali változtatásokról...


Ahogy az InfoRádió Aréna című műsorában a Jobbik elnöke is mondta, szerintük már "nem egészséges az a tempó, amelyet a Fidesz-KDNP-kormánytöbbség diktál a Parlamentben" Szerintünk meg igen! Ezért szavaztunk rájuk, ezt vártuk!


egy választópolgár!(73) egy választópolgár
2010.06.22. 06:37:08

Végre:

"A termőföldtörvény módosítása szabályozza az elővásárlást, amely üdvözlendő, hiszen az államé lesz az elsődleges jog. Ezáltal érvényesíthető az új agrárpolitika: a földvásárlásoknál az állam után a helyben lakó gazdálkodók kerülnek a második helyre, a cégek pedig az utolsók lesznek a sorban. A törvénymódosítás megerősíti és helyzetbe hozza a családi gazdaságokat és támogatja a fiatal gazdákat”

Gratulálunk, ezt vártuk!

(72) mezei szavazó
2010.06.21. 13:57:02

Tisztelt Aradszki András !

Kérem, ne hagyja magát a TMA-féle csapattól megfélemlíteni, és vállalja el a polgármester jelöltséget ! Higgye el, nagyon soakn szeretnék ezt !

(71) egy érdi fidesze
2010.06.20. 20:48:15

Olvassátok a hvg.hu oldal júniu 16-i 11 óra 16 prces cikkét, és szóljatok hozzá Ti is

(70) Diósdi L.
2010.06.17. 12:44:16

Tisztelt civil jelölt!

Nem akarok okoskodni, de véleményem szerint aki parlamenti képviselő és betölt még jó néhány más pozíciót az nem tudja felelősen és rendsen elvégezni sem a képviselői munkát, sem az alpolgármesteri feladatokat, sem egyéb mást. Lesz olyan terület amely sajnos kimarad, mint például Érd. Lehet, hogy ez durván hangzik, de így van.

(69) Aradszki András
2010.06.17. 11:12:09

Tisztelt Civil jelölt!

Nem tudom mire alapozza véleményét, de ezzel nem tudok egyetérteni. Érd közéletében, az igen szoros, sok időt követelő parlamenti munka mellett, részt veszek. Arra külön figyeltem, hogy a nehéz belvízi helyzetben a legveszélyesebb helyeken a helyi választókerületemben segítséget nyújtsak.

Üdvözlettel;

Aradszki András

(68) civil jelölt
2010.06.16. 17:35:00

Tisztelt Aradszki úr!

Azt a választó körzetet,aki magából szavazataival képviselőt csinált Érden,na meg alpolgármestert,miért hagyta a sorsára,miután országgyűlési képviselő lett.
Csak a pénz volt a szeme előtt lebegő cél. Az most biztosan be isfog jönni 4 év alatt. Akiknek a szavát adta Érden,azokkal hogyan néz szembe?

(67) Diósdi L.
2010.06.16. 07:11:39

Tisztelt Aradszki Úr!

Sajnálattal vettem tudomásul, hogy a fidesz ugyanúgy folytatja a világhatalom kiszolgálását. A multik ugyanúgy rabszolgasorsban tarthatnak minket. A média ugyanúgy mindent ferdít és eltitkol. Én nem vagyok gárdista, de szerintem igenis szükség van rájuk, hiszen nagyon sokat segítettek az árvíznél és sajnálom, hogy önök ezt az önzetlen segítséget nem ismerik el. Tetszik a 29 pontos akcióterv, de hiányzik belőle a legfontosabb a magyar föld védelme.Önök azt ígérték, hogy a földeket megvédik, ehez képest szót sem ejtenek róla! Lehet, hogy önök is a külföldiek kezére akarják adni? Nagyot csalódtam önökben. A legrosszabb elgondolás az új alkotmány, mert ez nem lesz más csak egy tákolmány, hiszen nem a megfelelő emberek dolgoznak rajta. Az önkormányzati törvény az úgy rossz ahogy van.
A tegnapi budafoki kilakoltatás szörnyű volt. Miért nem akadályozták meg? Miért segítették a rohamrendőrséggel az a gazembert ( talán Pintér Sándornak is van érdekeltsége)? Eddig nagyon megakarták védeni a hiteleseket, de látom ezt nem akarják teljesíteni.
Szomorú és nagyon csalódott vagyok!!!

Tisztelettel: Diósdi L.

(66) web-szerkesztő nem e honlapé
2010.06.04. 08:31:06

Kedves Szűcs úr!


Nincs véletlenül kapcsolatuk a volt Szociális és Munkaügyi Minisztériummal?


Jól jönne egy kis másodállás, a sok társadalmi munkám mellett. Úgy hallottam, hogy az említett minisztériumban épp most szabadult fel a honlapszerkesztői munkakör.(Lendvai Piroska ezért 3.525.000 Ft-ot,Vadászi Bálint 4.875.000 Ft-ot kapott csak az utóbbi egy évben! Bár ez nem azt jelentette, hogy ők csinálták a komplett weboldalt, mert arra volt külön designer és webmester (Aitia Rt). Talán az a szerencsém, hogy ha ez nem menne, mivel gyógytornász is vagyok, így átvehetném a minisztérium gerinctorna tartását is ezentúl!
Olcsóbb leszek igérem, mint az eddigi 480.000 Ft-os díj!


Tudja miért, mert nekem van még gerincem!


(65) érdi
2010.06.04. 08:07:51

A fórum nem a névvel történt bejegyzések színtere, Szűcs úr mégis vállalta a nevét. Köszönet érte. Bár a valóban bukott mutyipárt irodavezetői funkcióját már nem írta oda maga mellé.
Megértem, én is szégyelném, ha bármi közöm lenne gyurcsányhoz, hagyóhoz, wieszthez, hogy a legújabb börtönválogatott várományost is megnevezzem.
A korrupció, a mutyi vádja, ha felmerülne egyetlen-egy fideszes politikussal kapcsolatban, vele szemben ugyan olyan lendülettel fog fellépni az Orbán kormány, mintha mszp-s politikus lenne. Nem lesz, és eddig sem volt mentesítő körülmény a fidesz párttagkönyv, szemben az szdsz-mszp tagkönyvvel a múltban. Ha Érden "mutyit" észlelt, már csak közszereolői mivoltában is kérem tegye meg a kötelező lépéseket. Mint választópolgár, maximálisan támogatom ebben.
De sajnos a valóság az Ön mondandójával szemben az, hogy lassan nincs már olyan mszp-s testület az országban, amelyben nem ülne olyan mszp-s képviselő, aki ellen ne folyna nyomozás korrupció, hűtlen kezelés, vagy "mutyi" ügyben.
Ha nem emlékezne, ezek vannak napirenden, nyomozati, ügyészségi, bírósági szakaszban:
A BKV-val kapcsolatos ügyek. A közlekedési vállalatot ugyanis az MSZP és az SZDSZ az eltelt nyolc évben gyakorlatilag szétlopta.
A kormányzati negyed ügye, amellyel az Állami Számvevőszék (ÁSZ) számításai és a folyamatban lévő nyomozás szerint több mint 14 milliárd forint kárt okoztak. A kormányzati negyed esetében lényegében egyetlenegy kapavágás nélkül költött el a magyar állam 14 milliárdot.
Sukoró: amelynek esetében szintén büntetőeljárás van folyamatban. A kaszinóberuházással összefüggésben felmerül a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. menedzsmentjének felelőssége, az érintett szerződést jóváhagyó vagyongazdálkodási tanács, a Pénzügyminisztérium, illetve a pénzügyminiszter felelőssége, valamint azoké is, akik a kormányzatban jóváhagyták a beruházás kiemelt státuszát.
A törvényeket súlyosan megsértve és kijátszva döntött a nemzeti földalapkezelő több mint 200 hektárnyi bábolnai állami föld sorsáról.
A Magyar Televízió székházának építése, különleges figyelmet érdemlő módja a közvagyon szétlopásának és az állam megkárosításának.
A postaszékház eladásával kapcsolatban az ÁSZ megállapította, hogy célszerűtlen volt az értékesítés.
A Budapest Airport a Malév ügy
2006. október 23-ai Budapesti gyalázatos események: hogyan lehetett az, hogy a magyar rendőrség rátámadt a békés tüntetőkre. Név szerint lesz tisztázva az is, hogy ki mire adott utasítást a televízió-székház ostrománál és október 23-án a fővárosban a magyar rendőröknek. Szeretnék a rendőri vezetők felelősségét személyre lebontva tisztázni és megállapítani.
Vagy a legújabb: Az átadás-átvétel során kiderül lassan, hogy Magyarország könyveit és mérlegeit következmények nélkül folyamatosan hamisították, és megtévesztették az embereket, az Európai Uniót, az IMF-t, Brüsszelt.
A MÁV-nál és a Magyar Villamos Műveknél kifizetett végkielégítések ügye, de az állami vezetők offshore érdekeltségeinek vizsgálata is érdekes lesz.
(Bajnai Gordon miniszterelnöknek milyen offshore érdekeltségei vannak, és milyen kapcsolata volt hivatala alatt offshore cégekkel a pénzügyminiszternek, vagy Simor András jegybankelnök offshore érdekeltsége).

...és sorolhatnám tovább, és tovább...
Épp ezért a közbizalom visszaszerzése, és a politikusok felelősségének újraszabályozása lesz az egyik sarkalatos pontja az Orbán kormánynak. Ez a harc mindenki érdeke!

(64) Szűcs Gábor
2010.06.04. 07:06:16
email

Kedves Horváth úr!

Látom megy a harc a helyi jobbosoknál és sok mindenben egyetértek önnel de az 58-s hozzászólásban volt egyetlen egy nagy igazság hogy Elég volt!Nem csak a T. Mészárosból hanem önökből is! Az hogy a végén menekülni tetszenek a süllyedő hajóról az nem egy etikus dolog de hasznos ezt elismerem. Csak nem azért lettek megválasztva önök hogy a várost csődbe vigyék és mutyi city legyen a város. Mint egyszerű választót érdekelne hogy Aradszki András országgyűlési képviselő úr eddig mit tett a városért? és mit szándékozik tenni? mert nem volt lehetőségen megismerni a programját eddig
( Megjegyzem másoknak se)biztos nagy titok lehet :D
Mit gondol az ifjúság politikáról és a közbiztonság kérdéséről? Ha lehet nem a sablon szövegeket kérném.

(63) targitaosz
2010.06.02. 09:27:51

Kedves érdi lako(ó)s!

Érdeklődő kérdésére az alábbi választ tudom közölni:

Múlt szerdán összesen 352-en szavaztak a külhoni állampolgárságról 386 képviselőből. Hárman nemmel szavaztak, öten tartózkodtak. Jelen volt az ülésen, de nem szavazott az MSZP-s Szűcs Erika, Vadai Ágnes, Ficsor Ádám, és az ülést vezető fideszes Schmitt Pál, és két LMP-s Dorosz Dávid és Szabó Tímea. Nemmel szavazott Szanyi, Gyurcsány, és Molnár Csaba. A levezető Schmitt Pálon kívül így ők voltak, akik valóban nem támogatták, ill. nem szavazták meg a külhoni állampolgársági törvényt.
A parlament múlt szerdai ülésén jelenlévő Fidesz-KDNP-s és jobbikos képviselők kivétel nélkül mind megszavazták a kettős állampolgárságról szóló javaslatot. Többen nem voltak azonban jelen, így valóban nem szavaztak. Az MSZP-s és LMP-s képviselőkön kívül lemaradt a szavazásról, Vona Gábor, Z. Kárpát Dániel, Gyöngyösi Márton, Molnár Oszkár, Simicskó István, Aradszki András, Völner Pál. Szinte mindannyiuk nyilatkozott már, hogy természetesen támogatták a törvényt, de egyéb elfoglaltságuk miatt nem lehettek ott az ülésen. Az eset kapcsán többen elnézésüket kértek mindenkitől, aki hiányolta jelenlétüket. Aradszki András egy riporteri kérdésre elmondta, hogy „bár nem rajta múlt, sajnálja, hogy nem lehetett ott a szavazáson, de természetesen nagyon örül, hogy az országgyűlés szinte egyhangú döntéssel hozta meg a törvényt.”

Remélem kielégítő volt a felvilágosítás.

tisztelettel

(62) érdi lakós
2010.06.02. 06:53:05

Inkább arra a kérdésre válaszolnának, hogy miért nem szavazta meg Aradszki a kettős állampolgárságról szóló törvényt?! A belharcaik, az egymás utáni kutakodás senkit nem érdekel!!

(61) Moderátor
2010.06.01. 20:17:28

Eddig nem volt szükség a hozzászólások moderálására. Ezután se szeretnénk élni vele. Mindenesetre azt fontosnak tartjuk közölni az olvasókkal, hogy az 57-es és az 58-as hozzászólást valóban ugyanarról az IP címről írták! (ami valóban nem egyezik Horváth András számítógépének címével)

Akit érdekel az 57-es és az 58-as hozzászólás host neve:BC249415.DSL.POOL.TELECOM.HU (Érdről)

(60) Horváth András
2010.06.01. 20:10:41

Orlai, Simó, vagy valaki tőletek. A 16 óra 56 perckor írt 58-as bejegyzést, a Választások Érden 2010 alatt az érdiek fórumán, Bandi Betyár néven minősíted 17 óra 36-kor 6498-as szám alatt, és adod a számba. Mit csináltatok a közben levő 40 perc alatt? Lebuktatok, mert ebben az időben nem voltam számítógép közelben, sőt autóban ültem harmadmagammal Bp-ről kifelé. Elég huncut a viselkedésetek egy FIDESZ tagtársatokkal szembe. Korrekt dolog ez fiúk? saját párttársadat bántani? Kérdezd meg Kéri Misit mit szólt ma este amikor megmutattam a levelet, melynek értelmében jogtalanul zártatok ki a FIDESZ-ből. Sőt még magunkat sem zártuk ki automatikusan. Baj van, vagy lesz fiúk, figyeljetek jobban és legyetek körültekintöbbek.

(59) Horváth András
2010.06.01. 19:50:16

Ez a legújabb trükk. A nevem alatt írtok? Természetesen nem én írtam az 58-as bejegyzést , ez provokáció. Aki ért a kezeléséhjez az meggyőződhet róla.

(58) Horváth András
2010.06.01. 16:56:38

1.Na idefigyelj te mocskos szájú provokátor!!! Neked ahhoz semmi közöd hogy Aradszki képviselő úr hogyan és mit csinál.2.Én tudom hogy nála elkötelezettebb és tisztességesebb ember nincs e földön. Egyébként épp dugóban ült Budapesten, nem tudott időben odaérni. Ha ott van, biztosan megszavazta volna.3.Elegem van ebből a folyamatos provokációtókból. Gondoskodom róla, hogy hamarosan eltakarítsanak titeket a városból és a zsíros állásokból is!!! Elég volt!! Egy egész város mondja!!

4.Vegyétek tudomásúl, hogy senki nem támadhatja bűntetlenül a FIDESZ-KDNP országgyűlési képviselőjét!!! Ennek meglesz a következménye!!

Dr. Aradszki András országgyűlési képviselő fogadóórája:
Érden: minden hónap első csütörtök 17.00-19.00 óra között a Polgárok Házában (Alsó u. 3.);

Országgyűlési bizottsági funkciók:

Tagság:
Gazdasági és informatikai bizottság
Energetikai albizottság
A magyar aluminiumvertikum 1994 és 1998 közötti privatizációját vizsgáló albizottság
Fenntartható fejlődés bizottsága
Energiaügyi albizottság
A Kolontár melletti vörösiszap-tározó átszakadása miatt bekövetkezett környezeti katasztrófával kapcsolatos felelősség feltárását és a hasonló katasztrófák jövőbeni megakadályozását célzó országgyűlési vizsgálóbizottság

Alelnök:
A Fenntartható fejlődés bizottságának hatáskörébe tartozó törvények végrehajtását, társadalmi, gazdasági hatásait figyelemmel kísérő albizottság (Ellenőrző albizottság)

Elnök:
Az elmúlt nyolc év kormányzati visszaéléseit vizsgáló albizottság

2014-ben az új Országgyűlés megalakulása után a KDNP frakcióvető-helyettese

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkára