Köszöntő » Fórum

Fórum


 Név *
 E-mail
 Weboldal
 Üzenet *
* Kötelezõ mezoõ

(137)
1 2 3 4 5 6 7
(57) Door L.
2010.06.01. 06:49:14

Aradszky Úr!

Tud valami értelmes magyarázatot adni arra, hogy miért nem szavazta meg a kettős állampolgárságról szóló törvényt?

Mi nem ezért küldtük Oda Önt, hogy egy ilyen fontos ügyben szembemenjen a választói akaratával!

(56) Horváth András
2010.05.25. 16:59:58

55-ösnek. Jó , hogy jelentkeztél, te nagyon okos és intelligens ember!


De nézzük a tényeket.


1. A saját újságunkban egyetlen rossz gondolat, mondat nem hangzott el az érdi fideszről, pedig lehetett volna.


2. Hogy mennyi kopogtatót gyüjtöttek összesen azt csak én tudtam eddig, de most neked is megmondom: Az érdi fidesz tagjai közül mindössze 67 fő gyüjtött kopogtatót, és mindössze 3.568 db-ot gyüjtöttek, a több, mint 13 ezerből. Csak 20 érdi fidesz tag gyüjtött 60 db-nál több kopogtatót, pedig az elnök elvárása előzetesen minden tagtól 60 db volt.


Ezek a tények, ami adatokat a felelősök adták meg nekem, csak összesítenem kellett. Külön-külön mindenkinek megküldtem az adatokat és senki nem reklamált. A magam részéről a kampányban részt vett valamennyi helyi kampányfönöknek köszönetet mondtam, és emléket is adtam. Aradszki is köszönetet mondott minden fórumon minden segítőnek több alkalommal.


3. A "tehetségtelen" kampányfönököt miért hiányoltátok? Meg tudod mondani?


4.Egy éve azt írtad, hogy Orbán Viktor eldöntötte, hogy T. Mészáros András lesz a képviselőjelölt, aztán mégse úgy alakult. Bár nem lehet kétszer ugyanabba a folyóba lépni, de lehet, hogy most is így lesz?


5. Nem tisztem Aradszki András megvédése, de ha megkérhetem, ne ejtsd ki a nevét a m....os szádon! Míg Ő Országgyülési képviselő lett, - többek között nekem is köszönhetően - te úgy látom csak egy talpnyaló vagy. Megkérnélek, hogy csak akkor írjál erre az oldalra ezután, ha vállalod a nevedet.(55) egy másik fidesz szavazó
2010.05.20. 06:53:53

Kedves "egy fidesz szavazó"!

Én sem értek sok mindent! Miért nem az országgyűlési választásokról szólt a kampány, miért az érdi polgármester ellen kampányolt a KDNP ennek címén? Miért kapott sajtóban, közgyűlésben nagyobb teret az érdi FIDESZ gyalázása és támadása, mint az, hogy mit akar csinálni Aradszki a Parlamentben városunkért? Miért gyanúsítgatták folyton az érdi FIDESZ több, mint 150 önkéntesét akik egyemberként a jelölt mögé álltak, kopogtatót gyűjtöttek, plakátot ragasztottak, miközben jórészt nekik köszönhető, hogy Aradszki képviselő lett? A választás Érden dőlt el!

Mégis megalázta őket a képviselő és kampányfőnöke, aki annyit sem mondott nekik: Köszönöm! Köszönöm, hogy képviselőt csináltatok belőlem! Sunyiban elsunnyogott a választás éjszakáján és ünnepelni ment "civil" barátaival a Kempingbe és bizonyára jókat röhögni a sok hülyén, aki önkéntesként segítette őt, hogy parlamenti képviselő legyen. Azt hangoztatta úton-útfélen, hogy a civilek segítettek neki. A civilek kavarták a ...t, ezért volt hogy hóban fagyban ugyanarra a címre kétszer mentek a gyűjtők, mert ők egy fegyelmezetlen, hőzöngő társaság. Arról nem is beszélve hogy ilyen béna és tehetségtelen kampányfőnök még nem volt Érden mint a mostani. Nem tudtak egy rendezvényt sem megszervezni rendesen, "hejesírási" hibákkal teli kampánykiadványok, hagyjuk!

Miért nem fogadják el a tényt: Orbán Viktor eldöntötte, hogy T. Mészáros lesz a FIDESZ érdi polgármester jelöltje? Ez egybevág Aradszki decemberi szándékával (akkor azt ígérte, ő is ezt fogja támogatni) egybevág az érdi FIDESZ tagok akaratával (106-4 arányban szavaztak így). Nem értem, Horváth András miért fenyegetőzik "kék dossziéval", miért megy szembe Orbán Viktor akaratával?

És Aradszki, aki jó pártkatona miért nem áll be a sorba? Neki nem feladata önálló véleményt megfogalmazni. Neki végre kell hajtani amivel megbízták és amit aláírt. Nyomja a gombot a parlamentben, vegye fel érte a fizetését és ne akarjon azzal foglalkozni amihez nem ért!

(54) egy érdi fidesz szavazó
2010.05.19. 18:20:18

Tisztelt Aradszki Úr!

Olvasom az Érdi Lapot, és már nem értek semmit.

Nem értem, hogy a helyi „polgári összefogás lapjának” miért lett első számú célpontja egy megnyert országgyűlési választást követően Dr. Aradszki András, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselője?

Nem értem azt sem, hogy miért ment szembe, ha egyáltalán szembement a sportcsarnok ügyében Aradszki András „megvalósítható jogi megoldásával”épp az a személy, aki az országgyűlési választásokon Aradszki András kampányfőnöke volt? (Horváth András)

Sok mindent nem értek, de leginkább azt nem, hogy kinek az érdeke, hogy valótlan információkkal megossza az érdi jobboldalt? Ennyire fáj Orbán Viktor elnök úr októberi döntése?


(53) Aradszki András
2010.05.09. 19:44:54

Tisztelt T József!

Az 50. sorszám alatti megszólítás nem az én ízlésemnek való ezért más helyett elnézését kérem. Miután a választ, amely egyébként helyes és semleges mehközelítésű szövegértelmezés szerint pontos tájékoztatás és nem a jog kreastív értelmezése, nem én írtam így kérem, hogy a megszólítást se tulajdonítsa nekem. Egyébként örömmel tájékoztatom, hogy plakátjaimat jóval a törvényi határidő előtt leszedtük és, így remélem semmi sem zavarja Önt abban, hogy a választókerületben jól érezze magát. Ha megengedi kérnék egy szívességet Öntől, ha mégis talál a településeken plakátomat, azt kérem jelezze, hogy a hibát orvosolni tudjuk.
Maradok tisztelettel

Aradszki András

(52) Hisnyay Heinzelmann Béla
2010.05.07. 18:27:59

Tisztelt Uram!

Gondolom Diósdon nem jár, itt már az összes plakátot összeszedték. A többi településen is minden valószínűség szerint napokon belül megtörténik a dolog.

Tetszik, ahogy lassan mindenki az országban "elvtárs" lesz csak azért, mert nem állt be a Jobbik szekerét tolni. Diósdon többek közt ezek, és a többi hasonló süket duma miatt előzhette meg a Jobbikot még az LMP is! Ha így folytatja a Jobbik pártvezetése, az egyébként jobb sorsra érdemes Jobbik párttagok, és a szavazók nagy része, de legalább a fele hamarosan ott fogja hagyni a pártot. Megmaradnak majd a volt MSZP szavazók az MNA és a hasonló politikai formációk aktivistái...

(51) T József
2010.05.07. 07:14:53

Ez az, így tovább a lenini úton Aradszki elvtárs! Máris magyarázkodik, máris kreatívan értelmezi a jogot, máris másra tolja a felelősséget pedig még meg sem száradt a tinta a képviselői igazolványán!
Mennyivel egyszerűbb lett volna azt mondani: igen, napokon belül segítőimmel eltakarítom a városképet rondító plakátjaimat!
Ezt mások már mind megtették csak pont a legtöbb szavazatot kapott párt nem volt képes rá?

(50) Kedves T József!
2010.05.06. 07:02:57

Kedves T(ahó?) Józef! Ha már törvényi kötelezettségről beszélt, nem árt tisztában lenni az előírásokkal! A törvényi előírásoknak megfelelően ugyanis még 19 napjuk van az parlamenti választáson induló pártoknak arra, hogy eltávolítsák a kampányban a közterületeken elhelyezett plakátjaikat. A választási törvény szerint a szavazás napjához képest egy hónapon belül, tehát május 25-éig kell eltüntetni e plakátokat. A jogszabály szerint a plakátot annak kell eltávolítania, aki azt elhelyezte, vagy akinek érdekében elhelyezték. Ha a plakátokat nem távolítják el időben, Érden, Százhalombattán, és Diósdon mindenütt a helyi önkormányzatoknak kell eljárniuk ezekben az ügyekben. Az önkormányzatok a határidő lejártát követően maguk is eltávolíthatják plakátokat, majd ennek költségét kiszámlázhatják a pártok felé..


Még az első forduló óta sem telt el tehát a 30 nap, nem hogy a választások befejezése óta! Javaslom, várjon még pár napig türelemmel!(49) T József
2010.05.05. 15:15:19

Aradszki Úr!

Mikor kívánja leszedni a városban lógó plakátjait? Nagyon rondítja a városképet!
Mindenki más már megtette a törvényi kötelezettségét. Vagy azt hiszi, győzött és már nincsenek kötelességei? Hadd lássák meg az emberek, hogyan szegi meg megválasztása után rögtön a FIDESZ az ígéreteit?

(48) targitaosz
2010.05.03. 07:15:25

Megszorítás, vagy jó hír?

"A jó hírem az, hogy ha önök is akarják, 2013-ig fokozatosan minden budapesti polgárnak bevezetjük és díjmentessé tesszük a díjmentes közösségi közlekedést."

Horváth szerint tehát „díjmentessé teszik a díjmentes” közösségi közlekedést.
Magyarul a semmit, ill. lehet, hogy a hetven éven felülieknek eddig is díjmentes közlekedését, ezentúl, csak a budapestiek vehetik majd igénybe? Majd kiderül….

De Horváth mondott még mást is…: "Narancssárga riasztást" adott ki a főváros területére.
Mint tudjuk, ezt a meteorológiai szolgálatok rendelik el, amikor veszélyes lehet az időjárás az emberekre. Horváth szerint ilyen veszélyes idők jöhetnek a fővárosra, ha a Fidesz kerülne hatalomra.

Horváth mindössze azt az apróságot felejtette elmondani, hogy a „narancsriasztás”, épp az ő főpolgármester helyettesi tevékenységének is köszönhető, 20 éve folyamatosan érvényben lévő „vörös” riasztást fogja majd végleg felváltani az ősszel. És abban is igaza van, hogy a „narancs” riasztás bevezetése veszélyes lehet majd sok mszp-szdsz-es politikus jövője szempontjából.
A meteorológusok ugyanis valóban sok villámcsapást ígérnek "narancs" riasztás esetén, az ingatlanban, Nokiadobozban, és még sok egyéb "üzletben" utazó politikusaiknak….

Bár ez valóban jó hír…


(47) nimrod
2010.04.27. 16:51:58

Hazafelé jövet szembesültem Horváth Csaba plakátjaival.

Szinte alig ért véget az MSZP számára katasztrofális eredménnyel járó országgyűlési választás második fordulója, de úgy látszik, hogy máris elkezdte az MSZP az őszi önkormányzati választási kampányt.

Horváth Csaba főpolgármester-jelölt nagy valószínűséggel átaludta az elmúlt 2 hetet, vagy erős amnéziában szenved. Más magyarázat ugyanis nem nagyon lehet arra, hogy az euro-plakátok mellett szüleim pesti postaládáját is telepakolták már borítékjukkal szinte azonnal a katasztrofális választási vereségük után....

Horváth Csaba szerint, szerinte van egy jó híre.

Nekem is:FIDESZ KDNP 262 (67,88%), MSZP 59 (15,28%)

Vajon hány Nokiás doboz lehet még a padláson, hogy egészen őszig végig bírják ebben a tempóban a kampányt?(46) Hisnyay Heinzelmann Béla
2010.04.23. 06:54:53

Lehet, hogy csak véletlen, hogy épp a Fidesz-KDNP győzelmével szinte egy időben, de egy biztos, a széles összefogásnak, az önzetlen segítők seregének köszönhetően, valami nagyszerű dolog készül ma Diósdon!

www.diosdiorszagzaszlo.hu

(45) targitaosz
2010.04.15. 11:10:13

Szűcs Úr! Egy kis segítség a memóriája felfrissítéséhez:

A még nem ügyészségi, ill. bírósági szakban lévő mszp-szdsz politikusokat érintő ügyek:

1. A BKV körüli botrányok
2. A meghiúsult kormányzati negyed
3. A sukorói kaszinóberuházás
4. A bábolnai földeladás
5. A Magyar Televízió székházának bérlése
6. A Magyar Posta székházának eladása
7. A Malév privatizációja, majd visszaállamosítása
8. A 2006. októberi 23-i rendőri fellépés
9. A költségvetési adatok megvizsgálása
10. Az állami vezetők végkielégítésének ügye
11. Az állami vezetők offshore érdekeltségeinek vizsgálata
12. A magyar választási informatikai rendszert üzemeltető cég egyik alvállalkozójának "eltűnése" -
13. A Daimler-botrány magyar szála

Ezek az első körös kivizsgálandó ügyek. Az előzetesben lévő volt kormánypárti börtön-válogatottnak az álmos-könyvek szerint sokáig nem lesznek csere gondjai...

(44) horváth András
2010.04.15. 08:17:33

Tisztelt Szűcs úr! Van egy javaslatom, ez a szinvonalatlanságot, amit itt Ön folytat, helyezze át az INDEX érdiek fórumára, mert ott még vitapartnert is talál. Kaszab urat tegnap itélték csaknem 4 évre, de hát kár erről szót vesztegetni.Tóbiás úr "támogatását" meg vagy 3 szembesítő anyagban kiveséztük, amiből pontosan látszik, hogy semmiben nem támogatta ezt a körzetet.


Persze abban igaza van, hogy még kevés büntetőügy van folyamatban, de azt hiszem az új kormánynak elsőként majd börtönöket is kell építeni, hogy elférjenek az elmúlt 8 év gazemberei....


A magam részéről nem kívánom Aradszki András oldalán ezt a vitát folytatni, nekem elég, hogy nyertünk...Tudja a nyertes mindig vicceket mesél, a vesztes pdig sajtótájékoztatót tart és levelezik.


Egyébként mit szól az MSzP és a JOBBIK legújabb szövetség kereséséhez. Ez azért nem semmi, ugye Ön is belátja?(43) egy választópolgár
2010.04.15. 07:05:29

Valószínűleg szerencsémre nem ismerem Szűcs urat, így nem tudom eldönteni, hogy mennyi szava lehet a helyi MSZP-ben, a helyi MSZP kampányban.

Szűcs úr vagy burokban élt az elmúlt 8, de főleg az utóbbi négy évben, vagy súlyos amnéziában, helyzetértékelési zavarban szenved. Ez utóbbi esetében őszinte részvétem.
Tényleg remélem, hogy az "egyetlen vádemelés nem történt semmilyen ügyben" kijelentése, az elmúlt évek szinte vég nélküli mszp-szdsz-es korrupciós ügyeivel kapcsolatban, nem az érdi MSZP kampánycsapat "hivatalos" állásfoglalása.
Akkor ugyanis még nagyobb bajban van az MSZP, mint ahogy látszik!(42) Szűcs Gábor
2010.04.14. 16:38:22
email

Tisztelt Horváth úr !

Nálunk maximum csak nehezékek lehettek mert a talicskákat a város vezetés már lassan 4 éve használja és nem akarja lerakni de ezt önnél jobban senki sem tudja hiszen talán ön volt az első aki szembement a sajátjai közül a polgármesterrel ezzel elismerte a fényes talicskázás rekordját az ön térfelén. Bár lehet hogy csak a "megbecsülést" kevesellte és kevesellték. A másik kedves uram az hogy egyetlen vádemelés nem történt semmilyen ügyben. Csak az önök hű szolgálói vagy szolgálni kívánóik szorgoskodtak. Tóbiás úr eddig is többet tett ezért a városért mint önök a 4 év alatt.
Önöknek csak gratulálni lehet hogy +1,5 milliárdból és fejlődő városból 4 alatt -10 milliárdot és egy stagnáló alvó várost csináltak.
Csak reménykedni tudok hogy az országgal nem ezt fogják tenni.


(41) Horváth András
2010.04.14. 10:43:40

Tisztelt Sűcs úr! Hihetetlen a gondolkodása, látja ezért szenvedtek megsemmisitő vereséget.


Önök nem törött lábbal játszottak ezen a meccsen, hanem rengeteg "talicskával", ami komoly akadályt jelentett mozgás közben. /Tudja amivel a közpénzt tolták ki az állami vállaltoktól./ Önt valószinüleg nem vették be a bünöző csapatba, ezért ma sem hatalma, sem pénze és keserüen érzi magát. Szar érzés, én is voltam már úgy. Vagy kitart, vagy elfordul azoktól akik meglopták, és elkezd végre gondolkozni. Ez a győzelem nem 11-es rugásokkal dőlt el, híszen a szünetben 206-28 az állás. Szomoru Önnek ezt látni a táblán, de ettől a tény még tény marad. Ugye ennyi lesgólt nem lehet elérni?!


Másnap valóban felhívott engem a Kampányfőnök asszony és gratulált, de nem én lettem a képviselő. Ha Tóbiás úr bejut a parlamentbe listán, remélem támogatja majd Pest m. 8-as ügyeit, nem úgy mint az elöző ciklusokban.


Kérem is, hogy javaslataikkal segítsék majd ezt a munkát. Mi nyitottak leszünk ezen a területen is.(40) Szűcs Gábor
2010.04.13. 16:18:58
email

Tisztelt Horváth András úr!

Igen igaz a focit gólra játszák, még ha az gól less-gól is. De a gratulációhoz annyit a kampánystáb gratulált önöknek. Visszatérve a pályához ön megveregette az ellenfél vállát ha megpróbálták volna eltörni a lábát? a győzelmet meg less-gól és folyamatos lábra menéssel vívták ki?

(39) Horváth András
2010.04.12. 16:14:52

Tisztelt Szücs Gábor úr!
Nem tudhatom, hogy futbalozott-e őn életében valamikor, ezért elmesélem, hogy amikor frocliztak a pályán az ellenfeleim meccs közben soha nem szóltam nekik, de a meccs végén mindig felhívtam a figyelmüket, hogy vessenek va egy pillantást az eredményjelző táblára. Nos önnek is ezt ajánlom, ahol az áll, : Dr Aradszki András győzött az első fordulóban 54,1%-al és volt még néhány az indultak még kategóriában, többek között az ön pártfogoltja Tóbiás úr is aki nem hívta fel Araszkit, hogy gratuláljon neki. Igaz viszont, hogy Jánosi úr megtette helyette is. Mi 2006-ban átmentünk és gratuláltunk a legyőzöinknek. Hát ennyit az ön hozzászólásához nyíltan és őszintén.
tisztelettel HA

(38) targitaosz
2010.04.12. 07:27:46


2010.03.10.-én 12:00:27-kor ezt írtam:

"Úgy döntöttem, nem is egy, hanem három üveg pezsgőt hűtök be: az egyiket a Fidesz győzelmére isszuk meg, a másikat arra, hogy véget ért a 8 év bolsi rémuralom, a harmadikat meg arra, hogy Ibolyáék végre az őket megillető helyre, a Parlamenten kívülre kerülnek...

De ha meglesz a Fidesznek a kétharmad, lehet, hogy felbontunk még egy negyedik üveggel is...

Három üveg pezsgőt már felbontottunk..., de maradt még!


Dr. Aradszki András országgyűlési képviselő fogadóórája:
Érden: minden hónap első csütörtök 17.00-19.00 óra között a Polgárok Házában (Alsó u. 3.);

Országgyűlési bizottsági funkciók:

Tagság:
Gazdasági és informatikai bizottság
Energetikai albizottság
A magyar aluminiumvertikum 1994 és 1998 közötti privatizációját vizsgáló albizottság
Fenntartható fejlődés bizottsága
Energiaügyi albizottság
A Kolontár melletti vörösiszap-tározó átszakadása miatt bekövetkezett környezeti katasztrófával kapcsolatos felelősség feltárását és a hasonló katasztrófák jövőbeni megakadályozását célzó országgyűlési vizsgálóbizottság

Alelnök:
A Fenntartható fejlődés bizottságának hatáskörébe tartozó törvények végrehajtását, társadalmi, gazdasági hatásait figyelemmel kísérő albizottság (Ellenőrző albizottság)

Elnök:
Az elmúlt nyolc év kormányzati visszaéléseit vizsgáló albizottság

2014-ben az új Országgyűlés megalakulása után a KDNP frakcióvető-helyettese

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkára