Menü Bezárás

Ők ott lesznek, és könyörtelenül behúzzák a gyűlölet ikszét!

DSC01736

Aradszki András beszéde az érdi kampányzáró gyűlésen

Teljes terjedelemben közöljük dr. Aradszki András országgyűlési képviselő (KDNP) és a Fidesz-KDNP szövetség képviselőjelöltje beszédét, amely április 4-én este, az Érdi Arénában megtartott kampányzáró rendezvényen hangzott el:

Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

Köszönöm, hogy ilyen sokan eljöttek ma este! Felemelő érzés, hogy ilyen sokan összegyűltünk ebben a gyönyörű épületben. Ebben az épületben, az Érdi Arénában, amelyben tulajdonképpen benne van Érd közelmúltjának teljes története. Mindaz, amit a baloldal elrontott és mindaz, amit a Fidesz-KDNP szövetség helyrehozott.

 Emlékezzünk csak! Egy szakmailag dilettáns, hibás konstrukcióban megépített, a városnak csak kárt okozó, megfizethetetlenül drága épület állt itt évekig üresen. Amelyre a baloldal büszkén mutatott: mi csináltuk! De nem tették hozzá, hogy nem tudjuk miért került 2600 millió forintba. Ellenben, ahogy náluk nem ritka; fizetés nélkül távoztak.

 És bátor, nem egyszer vagány, és ha kellett, erőt mutató tárgyalási stratégia kellett ahhoz, hogy végül az érdiek, Önök, birtokba vehessék a sportcsarnokot és az uszodát. Fele áron, mint amennyiért a szocialista elképzelés szerint megvehettük volna.

 Igen, Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Ez VOLT és ez MA Magyarország. Egy szakmailag dilettáns, az országnak csak kárt okozó kormányt váltottunk le 2010-ben, és adtuk a kezébe egy bátor, nem egyszer vagány, és ha kellett, erőt mutató kormánynak.

 A dilettantizmust leváltotta a hozzáértés. Az internacionalizmust a hazaszeretet.  A behódolást a nemzeti öntudat. Az erőszakot a nemzeti közösség ereje. A multik temérdek hasznát a rezsicsökkentés. A Simon Gáborok dugipénzét a családok támogatása. Igen! Egy romokba döntött országot építettünk újjá négy év alatt.

 Mert az IGEN mindig erősebb a NEM-nél! Ha az elmúlt négy évben a baloldal kormányozta volna az országot, ma NEM lenne rezsicsökkentés, NEM lenne GYED-extra, NEM lenne családtámogatási rendszer, NEM lenne szavazati joga a határon túl élő honfitársainknak.

Ha a baloldal kormányozta volna az országot, ma 260 milliárd forinttal kevesebb lenne a magyar családok zsebében; magas kamatok megfizetésével hizlalnánk a bankok profitját és buta, de engedelmes kisdiákként írnánk meg az IMF által feladott leckét.

 És ne tévedjünk! Ha vasárnaptól a baloldal kormányozná Magyarországot, akkor NEM lesz rezsicsökkentés, NEM lesz GYED-extra, NEM lesz családtámogatási rendszer, NEM lesz szavazati joga a határon túl élő honfitársainknak.

 Láttuk, látjuk miből áll a baloldal, a levitézlett mindig megújulók kampánya: hazugságból és gyűlöletből. Még most is, ebben a pillanatban is telefonon gyalázzák ellenfeleiket, s ezt tették egész nap, amíg mi erre a mai ünnepre készültünk. De lelkük rajta, tegyék, amihez értenek… Ami az országé, ami a városé – a munkát, amelyet négy év alatt közösen elvégeztünk, nem vehetik el a gyűlölködés szavával az itt marad Önöknek.

Itt maradnak az óvodák és az iskolák, itt marad a csatorna, Érd főtere, itt marad a Múzeum és a Galéria, itt marad a rendelőintézet, itt maradnak az új utak, vasútvonalak megállók, a háziorvosi rendelők és itt marad ez a Sportcsarnok is.

Azt mondtam, közösen elvégzett munkáról van szó, és ez így igaz! Mindez csak Önökkel együtt, az Önök támogatásával, együttműködésével, türelmével valósulhatott meg. Szükség volt az állam támogatására is, mert mindazt a romhalmazt, amit a baloldaltól örököltünk, saját erőből nem tudtuk volna felszámolni. Ezért konszolidálta az állam az önkormányzatok adósságát, ezért segített a sportcsarnok megvásárlásában is.

De ez is azt igazolja: együtt élünk ebben az országban, közös a sorsunk, és természetes, hogy mindenki hozzáteszi a fejlődéshez a maga erejét.

Mi a munkát, a baloldal a gyűlölködést.

Épp ezért nem értünk még a munka végére. Még valamit meg kell tennünk, hogy ne múlt, hanem jövő időben beszélhessünk hazánkról. És ez a vasárnapi szavazás!

Mert ők ott lesznek és könyörtelenül behúzzák a gyűlölet ikszét. Ezért nekünk is, mindannyiunknak el kell mennünk szavazni! Szavazni a folytatásra, szavazni a jövőre!

Magasba a zászlókat, fel győzelemre! Hajrá Magyarország! Hajrá Érd!

Kapcsolódó

%d blogger ezt szereti: