Menü Bezárás

Orbán Viktor levele a választókhoz

OV - Magyarország miniszterelnöke„Már csak néhány napra vagyunk az április 6-i sorsdöntő választástól. Most vasárnap arról döntünk, hogy továbbmegyünk-e a megkezdett úton, vagy visszatérünk a múlt bukott politikájához.Az elmúlt négy évben talpra állítottuk a gazdaságot, és új munkahelyeket teremtettünk.Megvédtük a nyugdíjak vásárlóértékét, és évtizedek óta először csökkentettük a rezsit. Visszaszorítottuk a korábban elszabadult bűnözést. A bajban is összefogtunk, és legyőztük az évszázad árvizét, ahogy Brüsszel durva támadásait is. Megvalósítottuk a nemzet határokon átívelő újraegyesítését, újra van nemzeti alkotmányunk. Visszaszereztük önbecsülésünket.

Magyarországnak újra van jövője.Azért voltunk képesek erre, mert összefogtunk. Ne hagyjuk, hogy akik egyszer már tönkretették hazánkat, ismét megtegyék!

Ne engedjük, hogy csökkentsék a minimálbért, a nyugdíjakat, elvegyék a rezsicsökkentést és a gyermekek utáni adókedvezményt! Ne hagyjuk, hogy elvegyék tőlünk a reményt, és megint idegen hatalmak érdekeinek szolgáltassák ki a hazánkat!

Ezért kérem Önt, hogy április 6-án ismét támogasson szavazatával. Tévedés azt hinni, hogy ezt a munkát egymagában bárki is elvégezheti. Ehhez erős, egységes csapatra, nagy többséggel rendelkező kormányra van szükség. Most vasárnap két szavazatot adhat majd le.Arra kérem, hogy mindkettővel a Fidesz–KDNP-t támogassa. Szavazzon jelöltünkre és a Fidesz–KDNP listájára. Minden más szavazat azoknak segít, akik visszaakarják fordítani az országot a múlt bukott politikájához. Magyarország számít Önre!”

Kapcsolódó

%d blogger ezt szereti: