Menü Bezárás

Rezsicsökkentési fórumot tartottunk Törökbálinton is

DSC01715Rogán Antal országgyűlési képviselő, a Fidesz-MPSZ parlamenti frakciójának vezetője volt a vendége annak a rezsicsökkentési fórumnak, amelyet Törökbálinton tartottak ma este telt ház előtt a Munkácsy Mihály Művelődési Házban.

Az előadót dr. Aradszki András választókerületi elnök, országgyűlésiképviselő-jelölt köszöntötte. Ezután a frakcióvezető felvázolta a szocialista kormányok rezsipolitikáját, a  rezsicsökkentés lehetőségeit, okait és módjait, egészen a napi eseményekig. Hangoztatta, hogy a végső cél a közműszolgáltatások nonprofittá tétele, amivel az eddigi DSC01735rezsicsökkentés eredményei hosszú távon megőrizhetők lesznek. Ennek azonban feltétele, hogy április 6-án újra bizalmat kapjon Orbán Viktor kormánya, azaz Fidesz-KDNP többség szülessen az idei országgyűlési választáson is.

A szocialistáknak semmit sem szabad elhinnünk, hiszen volt 8 évük kormányon, és akkor nem tették, amit most ígérnek. Nem érdemelnek több esélyt.

A jelenlegi pozitív változások megtartása érdekében kell támogatnunk dr. Aradszki Andrást, akinek személye helyi garancia a négy éve megkezdett országépítés folytatásának – biztatta mintegy 250 főnyi hallgatóságát Rogán Antal.

E. Zs.

Kapcsolódó

%d blogger ezt szereti: